Hyra lägenheter och hus lägenheter i Sverige

Hyra lägenheter och hus lägenheter i Sverige

Sök bland 10 722 boenden i i Sverige nu!

Det bästa Semesterhus & lägenheter i Sverige

Gästerna är överens: de här boendena har höga betyg när det gäller läge, renlighet och mycket mer.
Hus för 4 Personer i Gullspång, Södra Sverige
Hus för 4 Personer i Gullspång, Södra Sverige, Bild 1
Hus för 4 Personer i Gullspång, Södra Sverige, Bild 2
Hus för 4 Personer i Gullspång, Södra Sverige, Bild 3
Hus för 4 Personer i Gullspång, Södra Sverige, Bild 4
mer...
Gullspång, Södra Sverige
Hus • 30 m² • 1 Sovrum
9,1
(7 omdömen)
Välkomna till en solskensdröm vid Vänern. Ett skutt ut från altanen och ni står med båda fötterna i vattnet. Den lilla gäststugan på ägarens tomt rymmer ett litet sovrum, badrum och ett allrum med bäddsoffa och kökssektion. Från altanen har ni panoramautsikt över Sveriges största sjö. Tänd grillen, ro ut med båten och dra upp kvällens middagsfisk. Självklart är Göta kanal en av huvudattraktionerna när man semestrar i dessa trakter, man kan även cykla längst kanalen. Till Tivedens nationalpark är det ca 40 km. För de mindre barnen är Norrkvarn med sina minikanaler en fantastisk upplevelse. M...
från 493 kr / natt
Hus för 2 Personer i Öland, Södra Sverige
Hus för 2 Personer i Öland, Södra Sverige, Bild 1
Hus för 2 Personer i Öland, Södra Sverige, Bild 2
Hus för 2 Personer i Öland, Södra Sverige, Bild 3
Hus för 2 Personer i Öland, Södra Sverige, Bild 4
mer...
Öland, Södra Sverige
Hus • 29 m² • 2 Personer
9,0
(4 omdömen)
Mysigt semesterhus med smakfull inredning. Väl möblerat med sovplats på det öppna sovloftet. Vacker trädgård. Du har nära till Färjestaden och dess goda erbjudanden för shopping, mat och något att göra. På husets två terrasser kan du njuta av solen på dagen och vackra solnedgångar på kvällen. Glöm inte att besöka Ölands djur- och nöjespark och upptäck öns kultur, konst och hantverk. Värt att se är också Borgholms ruiner, Eketorp och Sollidens slott.
från 359 kr / natt
Hus för 2 Personer i Stockholm Region, Svealand
Hus för 2 Personer i Stockholm Region, Svealand, Bild 1
Hus för 2 Personer i Stockholm Region, Svealand, Bild 2
Hus för 2 Personer i Stockholm Region, Svealand, Bild 3
Hus för 2 Personer i Stockholm Region, Svealand, Bild 4
mer...
Stockholm Region, Svealand
Hus • 25 m² • 2 Personer
10,0
Högt belägen, litet semesterhus på Singö. På sjöns fastighet finns en roddbåt för fiske vid den gemensamma bryggan. Kvällssolen skiner på verandan. Här råder lugn och ro och området är populärt bland ornitologer som en bra observationsplats. Huset består av ett rum med pentry, matplats, soffa för 2 personer, tv och våningssäng. Badrum med dusch och toalett. Golvvärme. I närheten ligger utsiktsplatsen med panoramautsikt över havet. Flera vandringsleder. Några kilometer från huset kan du handla mat på Singöaffären. Längre bort ligger Grisslehamn och där kan du besöka Albert Engströms museum, ...
från 314 kr / natt

Priser och tillgänglighet

Aktuella priser för semesterbostäder i Sverige

1 854 krför 15 juni - 22 juni
2 054 kr årsgenomsnitt
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mars
apr.
maj
juni
Genomsnittspris per vecka

Aktuell tillgänglighet för semesterbostäder i Sverige

33%för 15 juni - 22 juni
41% årsgenomsnitt
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mars
apr.
maj
juni
Procent av tillgängliga uthyrningar

Höjdpunkter i Sverige

  • Barn och familjevänligt
  • Sol och bad
  • Aktiv semester
  • Storstad
  • Kultur och historia

Semesterbostäder i Sverige

Stugor och semesterhus i Sverige

Sverige är ett land rikt på natur med skog, berg, sjöar och hav. I Sverige kan du ha en aktiv semester oavsett årstid. Sverige kan erbjuda sol, bad och storstadsliv. Det finns gott om semesterbostäder som passar både den stora gruppen och mindre sällskap. Reser du med familj kan du hyra hus med alla bekvämligheter som kök, tvättmaskin och egen trädgård. Vill du unna dig det allra bästa så finns det semesterhus med egen pool och jacuzzi.

Lägenheter i Sverige

Hyr en lägenhet med egen balkong mitt i storstadspulsen med shopping och restauranger precis utanför dörren. Eller varför inte hyra ett hus mitt i skidbacken? Med egen bastu och öppen spis får du en avslappnad och lugn semester. Vill du bo nära havet och hyra ett eget hus med havsutsikt och trädgård? I Sverige finns det gott om semesterbostäder nära havet med egen balkong eller terrass med havsutsikt.

Semestra i Sverige

Södra Sverige

I södra Sverige finns allt för en lyckad semester. Här kan du kombinera stadsliv med sol och bad. Här finns städerna Malmö och Göteborg som har mycket att erbjuda i from av underhållning och shopping. I södra Sverige finner vi också ett rikt naturliv och en skärgård med hundratals vackra stränder. I Södra Sverige kan du kombinera både natur och storstad för den ultimata semesterupplevelsen.

Norra Sverige

För den som vill komma nära orörd natur och uppleva stillhet och lugn, är norra Sverige den perfekta destinationen. Under sommarhalvåret finns det gott om vandringsleder, små insjöar och aktiviteter som klättring, cykling och forsränning. Under vintern är det skidåkning och andra vinteraktiviteter som dominerar i denna del av Sverige.

Gotland

Gotland har blivit ett populär semestern under sommarhalvåret, och det är inte svårt att förstå varför. Här finns vackra stränder, historiska byggnader och nöjesliv. Gotland passar lika bra för barnfamiljen som för paret. Här kan du njuta av folktomma stränder vid lugna små byar eller festa loss i Visby hamn med glada semesterfirare.

Stockholm

Stockholm är en stad omringat av vatten där gamla byggnader möter modern arkitektur. Detta är en mångkulturell stad som ständigt växer och utvecklas. I Stockholm kan du hitta allt som en riktig storstad kan erbjuda som, nöjesliv, shopping, historia och kultur. På vintern kan du åka skidor och på sommaren kan du sola och bada i denna mångsidiga stad.

Svensk solnedgång
Svensk solnedgång

Aktiviteter för turister

Att resa till Sverige

Många lågprisflygbolag flyger till Stockholm från de flesta stora städer i Europa. Från Köpenhamn i Danmark kan du ta tåg eller bil till Malmö. Från Finland kan du åka båt till flera orter i Sverige.

Att resa i Sverige

Sverige har ett mycket välutvecklat transportsystem bestående av tåg och buss. Detta gör att det är enkelt att resa runt mellan städer och orter i Sverige. Det går även att flyga inrikesflyg till alla de större städerna i Sverige som Stockholm, Malmö, Göteborg, Umeå och Kiruna.

Svensk vinter
Svensk vinter

Top 5 saker att göra i Sverige

Vasamuseet

Vasamuseet ligger på Djurgården i Stockholm och här finns det berömda Vasaskeppet som sjönk på sin jungfrufärd år 1628. Detta skepp är det enda skepp som finns bevarat från denna tid. Museet erbjuder guidade turer, filmvisning och det finns även en avdelning speciellt anpassad för barn.

Skansen

Skansen är ett museum och en djurpark väl värd ett besök om du reser med barn. Här kan du titta på nordiska djur som varg, älg och sälar. Samt mer exotiska djur som reptiler och apor i akvariet. Skansen består också av gamla byggnader som ger en historisk inblick i hur livet var i Sverige för flera hundra år sedan. På vintern anordnas det en julmarknad och under sommaren arrangeras det populära ”Allsång på Skansen” för att bara nämna några av alla evenemang som arrangeras på Skansen.

Liseberg

Liseberg är en av Sveriges största nöjesparker som ligger i Göteborg. Liseberg passar för hela familjen med mängder av attraktioner för både stora och små. Under sommaren kan du också njuta av underhållning i form av framträdanden från världskända artister.

Visby ringmur

Visby ringmur är en mur som omringar de gamla kvarteren i Visby. Denna mur byggdes på 1100-talet för att skydda staden och dess invånare från utomstående attacker. Idag har muren blivit en symbol för staden och det är en populär turistattraktion. Muren består av flera torn och det går att promenera längs muren som kantas av grönområden och strand med vitkalkad sten.

Sandhamn

Sandhamn är en ort i Stockholms skärgård som för många har kommit att bli en svensk sommardestination när den är som allra bäst. Här finns närhet till havet, skrikande fiskmåsar, pittoreska fiskrestauranger, en hamn full med båtar och små vikar och stränder.

Holidu jämför hundratals bokningsplattformar för att hitta ditt perfekta semesterhus till det bästa priset.

500+ mer