Populära resmål i Sverige

Hitta Semesterhus & lägenheter i Sverige

Höjdpunkter i Sverige

  • Barn och familjevänligt
  • Sol och bad
  • Aktiv semester
  • Storstad
  • Kultur och historia

Det bästa Semesterhus & lägenheter i Sverige

Gästerna är överens: de här boendena har höga betyg när det gäller läge, renlighet och mycket mer.
Hus för 3 Personer i Kronobergs, Södra Sverige
Hus för 3 Personer i Kronobergs, Södra Sverige, Bild 1
Hus för 3 Personer i Kronobergs, Södra Sverige, Bild 2
Hus för 3 Personer i Kronobergs, Södra Sverige, Bild 3
Hus för 3 Personer i Kronobergs, Södra Sverige, Bild 4
mer...
Kronobergs, Södra Sverige
Hus • 50 m² • 1 Sovrum
Semesterhus i Hölminge nära Ljungby i Småland med underbar utsikt över sjön Bolmen. Huset ligger i ett mycket attraktivt och lugnt område tillsammans med en liten grupp hus. De två möblerade balkongerna är placerade så att ni får sol på morgonen såväl som på kvällen. Njut av den unika synen av solnedgången över sjön! Inne i huset har du utsikt över sjön från köket, sovrummet och vardagsrummet. Trädgård framför och bakom huset. Sjön Bolmen erbjuder både vackra bad och utmärkt fiske efter gädda, gös och abborre. Vacker sandstrand direkt nedanför huset. Motorn till båten kan hyras efter överen...
från 523 kr / natt
Hus för 2 Personer i Kalmar Län, Södra Sverige
Hus för 2 Personer i Kalmar Län, Södra Sverige, Bild 1
Hus för 2 Personer i Kalmar Län, Södra Sverige, Bild 2
Hus för 2 Personer i Kalmar Län, Södra Sverige, Bild 3
Hus för 2 Personer i Kalmar Län, Södra Sverige, Bild 4
mer...
Kalmar Län, Södra Sverige
Hus • 30 m² • 1 Sovrum
5,0
(2 omdömen)
Mysig, praktisk stuga med bastu och sjöutsikt.Välkommen till denna praktiskt inredda stuga som väntar på dig i en mysig atmosfär. Tillbringa sällskapliga timmar i vardagsrummet efter en dag i friska luften. Under de svalare årstiderna kan du värma dig framför kaminen eller gå till bastun. Bastu, dusch och frys finns i uthuset.Du har tillgång till en vacker, gemensam tomt bredvid ägarens hus, där du hittar trädgårdsmöbler, grill och barnvänliga faciliteter. Boendet har även en båtplats och kanoter kan hyras.Badmöjligheter finns till exempel vid sjön Hornsö (3 km). Mitt i Hornsö naturpark fin...
från 221 kr / natt
Hus för 2 Personer i Gotland, Södra Sverige
Hus för 2 Personer i Gotland, Södra Sverige, Bild 1
Hus för 2 Personer i Gotland, Södra Sverige, Bild 2
Hus för 2 Personer i Gotland, Södra Sverige, Bild 3
Hus för 2 Personer i Gotland, Södra Sverige, Bild 4
mer...
Gotland, Södra Sverige
Hus • 24 m² • 2 Personer
4,4
(5 omdömen)
Detta vackra semesterhus ligger i Lärbro, i norra delen av Gotland. Det är 5 km till både öst- och västkusten. Det finns bra vandrings- och cykelleder i området och många möjligheter till ett uppfriskande dopp i vattnet. Väg nr 148 ligger ca 20 m bort. Det finns mycket att göra i området kring Lärbro, till exempel vid sjön Fardume Träsk, som hyser ett rikt fågelliv. Den mysiga fiskebyn Kyllaj har en vacker liten sandstrand.
från 325 kr / natt

Priser och tillgänglighet

Aktuella priser för semesterbostäder i Sverige

1 744 krför 3 juni - 10 juni
1 995 kr årsgenomsnitt
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mars
apr.
maj
Genomsnittspris per vecka

Aktuell tillgänglighet för semesterbostäder i Sverige

35%för 3 juni - 10 juni
30% årsgenomsnitt
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mars
apr.
maj
Procent av tillgängliga uthyrningar

Semesterbostäder i Sverige

Stugor och semesterhus i Sverige

Sverige är ett land rikt på natur med skog, berg, sjöar och hav. I Sverige kan du ha en aktiv semester oavsett årstid. Sverige kan erbjuda sol, bad och storstadsliv. Det finns gott om semesterbostäder som passar både den stora gruppen och mindre sällskap. Reser du med familj kan du hyra hus med alla bekvämligheter som kök, tvättmaskin och egen trädgård. Vill du unna dig det allra bästa så finns det semesterhus med egen pool och jacuzzi.

Lägenheter i Sverige

Hyr en lägenhet med egen balkong mitt i storstadspulsen med shopping och restauranger precis utanför dörren. Eller varför inte hyra ett hus mitt i skidbacken? Med egen bastu och öppen spis får du en avslappnad och lugn semester. Vill du bo nära havet och hyra ett eget hus med havsutsikt och trädgård? I Sverige finns det gott om semesterbostäder nära havet med egen balkong eller terrass med havsutsikt.

Semestra i Sverige

Södra Sverige

I södra Sverige finns allt för en lyckad semester. Här kan du kombinera stadsliv med sol och bad. Här finns städerna Malmö och Göteborg som har mycket att erbjuda i from av underhållning och shopping. I södra Sverige finner vi också ett rikt naturliv och en skärgård med hundratals vackra stränder. I Södra Sverige kan du kombinera både natur och storstad för den ultimata semesterupplevelsen.

Norra Sverige

För den som vill komma nära orörd natur och uppleva stillhet och lugn, är norra Sverige den perfekta destinationen. Under sommarhalvåret finns det gott om vandringsleder, små insjöar och aktiviteter som klättring, cykling och forsränning. Under vintern är det skidåkning och andra vinteraktiviteter som dominerar i denna del av Sverige.

Gotland

Gotland har blivit ett populär semestern under sommarhalvåret, och det är inte svårt att förstå varför. Här finns vackra stränder, historiska byggnader och nöjesliv. Gotland passar lika bra för barnfamiljen som för paret. Här kan du njuta av folktomma stränder vid lugna små byar eller festa loss i Visby hamn med glada semesterfirare.

Stockholm

Stockholm är en stad omringat av vatten där gamla byggnader möter modern arkitektur. Detta är en mångkulturell stad som ständigt växer och utvecklas. I Stockholm kan du hitta allt som en riktig storstad kan erbjuda som, nöjesliv, shopping, historia och kultur. På vintern kan du åka skidor och på sommaren kan du sola och bada i denna mångsidiga stad.

Svensk solnedgång
Svensk solnedgång

Aktiviteter för turister

Att resa till Sverige

Många lågprisflygbolag flyger till Stockholm från de flesta stora städer i Europa. Från Köpenhamn i Danmark kan du ta tåg eller bil till Malmö. Från Finland kan du åka båt till flera orter i Sverige.

Att resa i Sverige

Sverige har ett mycket välutvecklat transportsystem bestående av tåg och buss. Detta gör att det är enkelt att resa runt mellan städer och orter i Sverige. Det går även att flyga inrikesflyg till alla de större städerna i Sverige som Stockholm, Malmö, Göteborg, Umeå och Kiruna.

Svensk vinter
Svensk vinter

Top 5 saker att göra i Sverige

Vasamuseet

Vasamuseet ligger på Djurgården i Stockholm och här finns det berömda Vasaskeppet som sjönk på sin jungfrufärd år 1628. Detta skepp är det enda skepp som finns bevarat från denna tid. Museet erbjuder guidade turer, filmvisning och det finns även en avdelning speciellt anpassad för barn.

Skansen

Skansen är ett museum och en djurpark väl värd ett besök om du reser med barn. Här kan du titta på nordiska djur som varg, älg och sälar. Samt mer exotiska djur som reptiler och apor i akvariet. Skansen består också av gamla byggnader som ger en historisk inblick i hur livet var i Sverige för flera hundra år sedan. På vintern anordnas det en julmarknad och under sommaren arrangeras det populära ”Allsång på Skansen” för att bara nämna några av alla evenemang som arrangeras på Skansen.

Liseberg

Liseberg är en av Sveriges största nöjesparker som ligger i Göteborg. Liseberg passar för hela familjen med mängder av attraktioner för både stora och små. Under sommaren kan du också njuta av underhållning i form av framträdanden från världskända artister.

Visby ringmur

Visby ringmur är en mur som omringar de gamla kvarteren i Visby. Denna mur byggdes på 1100-talet för att skydda staden och dess invånare från utomstående attacker. Idag har muren blivit en symbol för staden och det är en populär turistattraktion. Muren består av flera torn och det går att promenera längs muren som kantas av grönområden och strand med vitkalkad sten.

Sandhamn

Sandhamn är en ort i Stockholms skärgård som för många har kommit att bli en svensk sommardestination när den är som allra bäst. Här finns närhet till havet, skrikande fiskmåsar, pittoreska fiskrestauranger, en hamn full med båtar och små vikar och stränder.

Holidu jämför hundratals bokningsplattformar för att hitta ditt perfekta semesterhus till det bästa priset.

Booking.com Semesterhus & lägenheter i SverigeBooking.com Semesterhus & lägenheter i Sverige
Airbnb Semesterhus & lägenheter i SverigeAirbnb Semesterhus & lägenheter i Sverige
Vrbo Semesterhus & lägenheter i SverigeVrbo Semesterhus & lägenheter i Sverige
Bookiply Semesterhus & lägenheter i SverigeBookiply Semesterhus & lägenheter i Sverige
FeWo-direkt Semesterhus & lägenheter i SverigeFeWo-direkt Semesterhus & lägenheter i Sverige
Abritel Semesterhus & lägenheter i SverigeAbritel Semesterhus & lägenheter i Sverige
HRS Semesterhus & lägenheter i SverigeHRS Semesterhus & lägenheter i Sverige
500+ mer
  1. Semesterbostäder
  2. Sverige