Hyra lägenheter och hus lägenheter i Stockholm

Hyra lägenheter och hus lägenheter i Stockholm

Sök bland 217 boenden i i Stockholm nu!

Hitta Semesterhus & lägenheter i Stockholm

Höjdpunkter i Stockholm

  • Sightseeing med båt
  • Barnvänligt
  • Grönområden
  • 30 000 öar

Det bästa Semesterhus & lägenheter i Stockholm

Gästerna är överens: de här boendena har höga betyg när det gäller läge, renlighet och mycket mer.
Lägenhet för 2 Personer i Stockholm, Stockholm Region
Lägenhet för 2 Personer i Stockholm, Stockholm Region, Bild 1
Lägenhet för 2 Personer i Stockholm, Stockholm Region, Bild 2
Lägenhet för 2 Personer i Stockholm, Stockholm Region, Bild 3
Lägenhet för 2 Personer i Stockholm, Stockholm Region, Bild 4
mer...
Stockholm, Stockholm Region
Lägenhet • 38 m² • 1 Sovrum
8,8
(6 omdömen)
"Känn dig som hemma i Stockholm"Centralt läge mitt i Stockholm på Södermalm, en perfekt bas för dags- och kvällsaktiviteter.Här har du nära till barer, restauranger, parker, stränder, museer, gallerier, boutiquer och affärer. Den bästa Stockholmsön att bo på!Lägenheten är 38 kvm. 1 rum och separat kök med gasspis, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och filterkaffebryggare. Dubbelsäng 160cm.Lägenheten har Smart-TV 43' med YouTube och Netflix (du kan logga in med ditt privata konto).Självutcheckning till 21:00.Tvättmaskin finns i gemensam tvättstuga och om du vill tvätta kläder vänligen inf...
från 1 509 kr / natt
Rum för 2 Personer i Stockholm, Stockholm Region
Rum för 2 Personer i Stockholm, Stockholm Region, Bild 1
Rum för 2 Personer i Stockholm, Stockholm Region, Bild 2
Rum för 2 Personer i Stockholm, Stockholm Region, Bild 3
Rum för 2 Personer i Stockholm, Stockholm Region, Bild 4
mer...
Stockholm, Stockholm Region
Rum • 14 m² • 1 Sovrum
9,2
(10 omdömen)
Välkommen till Tre Små Rum. Huset öppnade för sina första gäster i början av 1990-talet.Grundarens idé var att erbjuda ett pensionat med en varm och inbjudande atmosfär där gästerna kan känna sig som hemma och samtidigt ett prisvärt boende.Fastigheten byggdes i slutet av 1800-talet och stenväggar finns bevarade i köket vilket ger en unik och ombonad känsla.Vi tar hänsyn till miljönPå Hotell Tre Små Rum ser vi miljövänliga val både som ett ansvar mot samhället men också som en kvalitetsstämpel för våra gäster. Vi väljer därför miljövänliga alternativ när det är möjligt.Till exempel. vi använ...
från 1 149 kr / natt
Lägenhet för 3 Personer i Norrmalm, Stockholm
Lägenhet för 3 Personer i Norrmalm, Stockholm, Bild 1
Lägenhet för 3 Personer i Norrmalm, Stockholm, Bild 2
Lägenhet för 3 Personer i Norrmalm, Stockholm, Bild 3
Lägenhet för 3 Personer i Norrmalm, Stockholm, Bild 4
mer...
Norrmalm, Stockholm
Lägenhet • 3 Pers. • 1 Sovrum
8,5
(77 omdömen)
Enjoy a stay in this charming apartment in Stockholm. This captivating property features 3 beds, bathroom with shower & toilet.Apartment 913, is a penthouse apartment located on the 5th floor & is 35 m2. A studio flat, with beams in the ceiling fantastic location in the middle of the City. The kitchen has a fridge, a hob, an oven, a kettle, a freezer and a microwave and offers a television and internet access.Close to the central station only 550 meters, Discover Stockholm from our charming apartment. visit Stockholms, bars, restaurants & clubs all in a short distance form your ...
från 1 335 kr / natt

Priser och tillgänglighet

Aktuella priser för semesterbostäder Stockholm

2 757 krför 20 apr. - 27 apr.
3 121 kr årsgenomsnitt
maj
juni
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mars
apr.
Genomsnittspris per vecka

Aktuell tillgänglighet för semesterbostäder Stockholm

4%för 20 apr. - 27 apr.
31% årsgenomsnitt
maj
juni
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mars
apr.
Procent av tillgängliga uthyrningar

Lägenheter i stan - Stugor i skärgården

Lägenheter i centrala Stockholm

Hyr lägenhet i centrala Stockholm nära till vatten, grönområde, shopping, kafeer och restauranger. På Södermalm, Kungsholmen, Östermalm, Norrmalm, samt i Gamla Stan och Vasastan, finns det många ljusa och nyrenoverade lägenheter i bra läge med balkong och fin utsikt över Stockholms innerstad och öar.

Stugor och hus i Stockholms skärgård

Endast en timme från stan finner du sommarstugor, hus och villor för uthyrning med privata tomter på några av Stockholms flera tusen vackra och omtalade skärgårdsöar. Hyr familjevänliga stugor med sjötomt, nära till vatten, båtliv och bad.

Skärgårdsstuga i Östersjön
Skärgårdsstuga i Östersjön

Semester i Stockholm

Läge och orientering

Mälarstrand på Södermalm i Stockholm
Mälarstrand på Södermalm i Stockholm
Skandinaviens största stad och Sveriges huvudstad

Stockholm är en stad omgiven av vatten och består av 14 öar belägna i Stockholms län på Sveriges östkust mellan Mälaren och Östersjön. Gamla Stan som ansluter Södermalm med Norrmalm består av medeltida gränder, kullerstensgator och gammal arkitektur, och är även hem till historiska ärv såsom Kungliga stottet, Storkyrkan och Nobelmuseet. De övriga stadsdelarna i Stockholm erbjuder alla unika sevärdheter och attraktioner. På Södermalm finner du många populära restauranger, kafeer, och gallerier, samt det populära hipsterkvarteret Sofo och en av de bästa utsiktspunkterna i Stockholm: Fjällgatan. Östermalm erbjuder mycket liv och rörelse vid Stureplan samt fina strandpromenader längsmed Nybrokajen, Strandvägen och Kungliga Dramaten ut till Djurgården, där Vasamuseeet, Gröna Lund och Skansen är belägna. På Normalm finner du massvis med shopping, storstadssurr och evangemang, speciellt vid Kungsträdgården, Sergelstorg, Hötorget och Drottninggatan. Stadshuset, den kanske största sevärdheten i Stockholm, finner du på Kungsholmen. Ta dig enkelt runt i Stockholm med enastående kommunaltrafik vilket inkluderar tunnelbana, buss, båt, och spårvagn.

Vackra ölandskap i Stockholms skärgård

Med drygt en timmes båt eller bussfärd från Stockholm byter du storstadsurret i huvudstaden mot en fridfull skärgårdsreträtt. Ta en av ångbåtarna från Strömkajen i Stockholm ut till skärgården via skärgårdshuvudstaden Vaxholm, och beundra de vackra ölandskap som svenska östkusten har att erbjuda. På Vaxholm, Värmdö, Ingarö m.fl. hittar du billiga och familjevänliga fritidshus, villor och stugor att hyra.

Aktiviteter

Stockholm för barnfamiljer

Stockholm är utmärkt för barnfamiljer. På Djurgården finner du en hel ö med grönområden samt två populära och mycket barnvänliga attraktioner, Skansen och Gröna Lund. Beläget längsmed vattnet erbjuder nöjesparken Gröna Lund massor med lek, bergodalbanor, konserter, och färdturer, med barnen i fokus. Mittemot Görna Lund finner du Skansen, ett historiskt Sverige i miniatyr och världens äldsta friluftsmuseum med fantastiska utsikter över hela Stockholm. Skansen är en perfekt familjeutflykt där barnen kan se och lära sig mer om nordiska djur, svenska hantverk och traditioner.

Stockholms skärgård för barnfamiljer

Stockholms skärgård är perfekt för barnfamiljer och för familjeutflykter. Från Vaxholm och strömkajen i Stockholm, åker skärgårdsbåtar regelbundet ut till ett flertal kända skärgårdsöar så som Sandhamn, Grinda, Möja, Finnhamn och Utö. På sommaren erbjuder Stockholms skärgård fantastiska semesterdagar för familjen med sol, bad och båtliv. Hitta din drömstuga i Stockholms skärgård för hela familjen på Holidu.se.

Stockholm över en helg

Stockholm är en populär weekend-destination. Att ta sig från en plats till en annan är enkelt i Stockholm eftersom innerstan är så kompakt och kollektivtrafiken väldigt pålitlig och billig. Shoppingen i Stockholm är utmärkt med många välkända klädmärken såsom Lindberg, Björn Borg och Acne samt H&M. Södermalm är särskilt bra för att handla kläder och det finns också gott om bra restauranger och coola barer där du kan prova Svensk vodka och lokala ölsorter. Om du vill ha en pedagogisk dag ut med barnen, besök Vasamuseet under eftermiddagen eller Drottningholms Slott och Skansen. Gamla stan är ett bra ställe att fördriva några timmar också. För fest och nattliv, erbjuder Östermalm och Kungsträdgården en hel del nöjen och fräscha uteställen. Hitta ditt helgboende och hyr centrala lägenheter i Stockholm på Holidu.se.

Skeppsbrokajen i Gamla Stan, Stockholm
Skeppsbrokajen i Gamla Stan, Stockholm
Stockholm är verkligen en stadsplanerares dröm. Allting fungerar. Allting ser bra ut.

Top 5 saker att göra i Stockholm

1. Utflykt till Skansen

Skansen är världens äldsta friluftsmuseum där du finner traditionell svensk mat, roliga aktiviteter, charmiga stadskvarter med glasblåsning, krukmakeri, plåtslageri och bageri, samt levande nordiska djur så som älg, ren, björn, lo, varg, järv och säl.

2. Besök Vasamuseet

På Vasamuseet finns 1600-talsskeppet Vasa som kantrade och sjönk i Stockholm år 1628 på sin jungfruresa. Efter 333 år på botten bärgades det väldiga krigsskeppet 1961. Idag är Vasa världens enda bevarade 1600-talsskepp och Vasamuseet det mest besökta museet i Skandinavien.

3. Skärgårdsutflykt

Ta en av ångbåtarna (Västan, Norrskär, eller Storskär) från Strömkajen i Stockholm ut till skärgården via skärgårdshuvudstaden Vaxholm, och beundra de vackra ölandskap som svenska östkusten har att erbjuda. Besök gärna Vaxholms Kastell, en föredetta befästning och fängelseanstalt från 1500-talet.

4. Promenera i Gamla Stan

Gamla Stan är en av Europas största och bäst bevarade medeltida stadskärnor och en av Stockholms främsta attraktioner. Det var här som Stockholm grundades år 1252. Hela Gamla Stan är som ett levande och promenadvänligt museum, fyllt av sevärdheter, attraktioner, restauranger, caféer, barer och shopping. I Gamla Stan finns flera vackra kyrkor och museer. Här hittar du bland annat Sveriges nationalkatedral Storkyrkan och Nobelmuseet. Störst av stadsdelens alla attraktioner är Kungliga slottet, ett av världens största slott med över 600 rum.

5. Utflykt till Drottningholm

Gör en dagsutflykt till Drottningholm och upplev en historisk miljö. Drottningholms slott finns upptaget på UNESCO:s världsarvslista. Tillsammans med det exotiska lustslottet Kina slott, slottsteatern och den storslagna slottsparken utgör slottsanläggningen en unik helhet. Kungafamiljen flyttade in på Drottningholms slott 1981. Idag är slottet Kungaparets permanenta bostad. Rummen i slottets södra del är reserverade för Kungaparet. Dock är slottet och parken till största delen öppen för besökare året om.

Holidu jämför hundratals bokningsplattformar för att hitta ditt perfekta semesterhus till det bästa priset.

Booking.com Semesterhus & lägenheter i StockholmBooking.com Semesterhus & lägenheter i Stockholm
Airbnb Semesterhus & lägenheter i StockholmAirbnb Semesterhus & lägenheter i Stockholm
Vrbo Semesterhus & lägenheter i StockholmVrbo Semesterhus & lägenheter i Stockholm
Bookiply Semesterhus & lägenheter i StockholmBookiply Semesterhus & lägenheter i Stockholm
FeWo-direkt Semesterhus & lägenheter i StockholmFeWo-direkt Semesterhus & lägenheter i Stockholm
Abritel Semesterhus & lägenheter i StockholmAbritel Semesterhus & lägenheter i Stockholm
HRS Semesterhus & lägenheter i StockholmHRS Semesterhus & lägenheter i Stockholm
500+ mer