Semesterbostäder i Visby på Gotland

Börja söka 62 boenden i Visby nu!

Sök efter miljontals semesterboenden
+
Jämför från mer än 300 webbplatser
=
Hitta ditt perfekta semesterboende till bästa pris

Populära Boenden i Visby

Lägenhetshotell för 4 Personer i Visby, med terass
4,1
247 omdömen
Länna, Visby
från
491 krper natt
Lägenhetshotell för 2 Personer i Visby, med trädgård
2 personer, 800m till stranden
4,7
94 omdömen
Visby, Gotland
från
1 181 krper natt
Lägenhetshotell för 2 Personer i Visby, med terass
4,4
243 omdömen
Visby, Gotland
från
732 krper natt
Lägenhetshotell för 2 Personer i Visby
3,5
29 omdömen
Visby, Gotland
från
1 129 krper natt
Bed and breakfast för 2 Personer i Visby, med trädgård
4,2
609 omdömen
Visby, Gotland
från
397 krper natt
Lägenhetshotell för 2 Personer i Visby, med trädgård
4,0
82 omdömen
Visby, Gotland
från
721 krper natt
Gästhus för 2 Personer i Visby, med trädgård
3,6
291 omdömen
Axelsro, Visby
från
930 krper natt
Hus för 4 Personer i Visby, med husdjur
4 personer, 3,2km till stranden, 2 sovrum
Pilhagen, Visby
från
481 krper natt
Lägenhet för 2 Personer i Visby, med terass
Visby, Gotland
från
376 krper natt
Stor hus för 8 Personer i Visby
8 personer, 300m till stranden, 5 sovrum
Visby, Gotland
från
1 704 krper natt
Lägenhet för 2 Personer i Visby
Visby, Gotland
från
669 krper natt
Lägenhet för 4 Personer i Visby, med terass
4 personer, 600m till stranden, 2 sovrum
4,7
26 omdömen
Visby, Gotland
från
1 746 krper natt
Stor lägenhet för 5 Personer i Visby, med terass
5 personer, 550m till stranden, 3 sovrum
Visby, Gotland
från
732 krper natt
Hus för 4 Personer i Visby, med terass
4 personer, 6,1km till stranden, 2 sovrum
3,8
2 omdömen
Axelsro, Visby
från
429 krper natt
Hus för 3 Personer i Visby, med terass
3 personer, 6,3km till stranden, 2 sovrum
Axelsro, Visby
från
533 krper natt
Stor hus för 11 Personer i Visby, med bastu och trädgård, med husdjur
Axelsro, Visby
från
2 300 krper natt
Villa för 12 Personer i Visby, med trädgård
12 personer, 400m till stranden, 5 sovrum
4,5
6 omdömen
Visby, Gotland
från
3 502 krper natt
Lägenhet för 4 Personer i Visby, med terass
4 personer, 4,1km till stranden, 1 sovrum
3,8
11 omdömen
Visby, Gotland
från
753 krper natt
Visa alla

Höjdpunkter i Visby

  • Vackra stränder
  • Historisk stadskärna
  • En riktig sommarstad
  • Utflyktsmöjligheter
  • Många sevärdheter och kulturskatter

Mest populära i Visby

Internet 21
Husdjur tillåtna 9
Balkong/Terass 28
TV 36
Trädgård 6
Parkering 33
Tvättmaskin 28
Värmare 37

Semesterboenden i Visby

Moderna lägenheter nära stranden

Visby är Gotlands största stad och det är inte för intet som byn lockar turister året om. Framför allt på sommaren är detta ett riktigt paradis för alla som älskar sol och strand. Runt om på Visby finns boenden som passar alla smaker och ändamål på Gotland. Välj bland moderna och möblerade lägenheter inne i stadskärnan eller i anslutning till stranden. Flera av dem har härlig havsutsikt och komfortabla bekvämligheter som balkong, uteplats eller terrass. Det är lätt att hitta boenden med korta gångavstånd ner till stranden. Avstånden är generellt korta här och med bil, buss eller cykel tar du dig enkelt från den ena till den andra sidan av ön. Därför har du, vart du än bor i Visby, nära till en livlig stadskärna samt mjuka sandstränder. Kanske föredrar du närheten till stadens historiska centrum och ringmuren, eller närheten till restauranger och shopping. Vart du än väljer att bo kan Visby erbjuda något för alla.

Semesterbostäder för familjer och större grupper

Visby öppnar upp för alla slags sällskap på semestern. Här finns rymliga lägenheter för kompisgänget och mysiga stugor för barnfamiljen med alla tänkbara faciliteter. I Visby hittar du såväl barnvänliga boenden nära stranden som hippare hus i city för kärleksparet. På Gotland har du alla möjligheter till en skön och avslappnande semester. Välj att bo i en modern och topputrustad lägenhet eller i en stilfull villa med trädgård. Här finns boenden för alla smaker och behov. Många fastigheter ligger i omedelbar anslutning till stranden medan andra bjuder på närhet till shoppingstråk och krogliv. Vart du än bor är du nära turistcentret som ger dig tips och råd på din resa.

Semester i Visby

Det främsta turistmålet i sydöstra Sverige

Visby är en tätort på Gotland med omkring 22 600 invånare. På sommaren ökar antalet invånare på Gotland radikalt eftersom det är en mycket populär semesterort. Få platser i Sverige bjuder på samma sköna och varma klimat sommartid, och även vintrarna här är relativt milda. På grund av detta är Visby ett populärt resmål året runt. För soldyrkare och badentusiaster lockar det naturligtvis att komma hit under sommarhalvåret. Ett vackert omgivande landskap, ett gediget kulturarv med ringmuren och gamla historiska byggnader gör Visby till en riktig pärla för kulturintresserade. Dessutom lockar fritidsaktiviteter som cykling, löpning och fiske.

Gotland - En fantastiska ö i södra Sverige

Det är inte bara de många och vidsträckta stränderna som lockar på Gotland, utan själva Visby stad är en attraktion i sig. Upplev gamla myllrande gator som är fulla av barer och mysiga caféer, samt gågator som kantas av butiker. Den vackra gamla staden Visby har både modern shopping och anrika kulturskatter. Därför är sevärdheterna liksom attraktionerna många i detta resmål. Ett av Visbys uppenbara landmärken är ringmuren som går tvärs genom hela staden.

Visbys ringmur
Visbys ringmur

Aktiviteter för resenärer

Visby för strand, sol och bad

Är det något som Visby kan skryta med så är det de goda förutsättningarna för sol och bad. Stränderna är vita med mjuk sand och det finns även härliga klippor att ligga och sola på. Om du gillar vattensporter är detta även platsen för dig. Dykning, segling, surfing och volleyboll lockar här. Om du gillar en aktiv semester är det lätt att hålla igång både på och utanför stranden i Visby. Stadens stränder håller hög kvalitet och likaså standarden på vattnet. Upptäck Tofta strand på västra Gotland som kanske är den mest kända stranden på Gotland. Denna strand är populär för sitt enorma utbud och lockar till både avslappnat solhäng och sport. Eller besök den något lugnare Sudersand på Fårö. Vad du än väljer kan du se fram emot mjuk och len sand och långgrunt vatten. Detta faktum gör dem dessutom utmärkta för barnfamiljen. Här finns öven kiosker, caféer och restauranger.

Visby för barnfamiljer

Visby är tveklöst en utmärkt destination för hela familjen. Stränderna är rena och vattnet är både långgrunt och klart. Med bra utsikt ner mot vattnet och tillgång till alla tänkbara faciliteter är detta stränder som underlättar för en skön och avslappnad semester med barn. Dessutom finns det flera olika barnaktiviteter att ta del av samt kiosker och restauranger där man kan köpa glass eller njuta av en bit mat.

Top 3 saker att göra i Visby

1. Upplev den framstående filmskaparens liv på Bergmancenter

Alla känner till Ingmar Bergman och många anser honom vara världens främsta filmskapare. Som bekant bodde han på Fårö på Gotland och platsen har idag blivit hem åt Bergmancenter. Detta är en mötesplats och en stiftelse till Bergmans minne, för hans livsgärning och konstnärsskap. Här anordnas utflykter runt om på Fårö, utställningar, filmvisningar och mycket annat. Särskilt spännande är att vistas här under den årliga Bergmanveckan. Upplev Bergman i dess rätta anda med Fårölandskapet som kuliss!

2. Dagsutflykt till den Blå lagunen

Den blå lagunen är ett gammalt kalkbrott som idag är fyllt med vatten och har förvandlats till en mycket populär badplats. Platsen lämpar sig särskilt bra för en dagsutflykt med en god matsäck i trevligt sällskap. Passar såväl barnfamiljen som kompisgänget.

3. Gör en båttur till Stora Karlsö

En båttur till Stora Karlsö naturreservat gör man främst för att ta del av det magnifika landskapet som dessutom har ett enastående rikt fågelliv. Här finns stora kolonier av sillgrissla och även tordmule häckar i tusental på ön.Har du riktigt tur kan du dessutom få syn på riktigt sällsynta sorter. Oavsett om du är en bevandrad fågelskådare eller amatör är det bäst att packa med fågelboken.