Semesterbostäder i Visby på Gotland

Börja söka 300 boenden i Visby nu!

Sök efter miljontals semesterboenden
+
Jämför från mer än 300 webbplatser
=
Hitta ditt perfekta semesterboende till bästa pris

Populära Boenden i Visby

Hus för 6 Personer i Visby, med terass
3 sovrum, 6 personer, 3,8km till stranden
Visby, Gotland
732 krper natt
Camping för 2 Personer i Visby, med trädgård
4,0
924 omdömen
Visby, Gotland
446 krper natt
Stuga för 4 Personer i Visby, med trädgård
2 sovrum, 4 personer, 3,3km till stranden
4,3
7 omdömen
Visby, Gotland
711 krper natt
Lägenhet för 2 Personer i Visby
2 personer, 700m till stranden
4,4
44 omdömen
Visby, Gotland
605 krper natt
Hus för 4 Personer i Visby, med terass
2 sovrum, 4 personer, 3,5km till stranden
4,6
3 omdömen
Visby, Gotland
541 krper natt
Lägenhet för 2 Personer i Visby
2 personer, 2km till stranden
Visby, Gotland
191 krper natt
Stor lägenhet för 2 Personer i Visby, med terass
1 sovrum, 2 personer, 2,6km till stranden
Pilhagen, Visby
202 krper natt
Hus för 3 Personer i Visby, med terass
2 sovrum, 3 personer, 6,3km till stranden
Axelsro, Visby
541 krper natt
Stor lägenhet för 4 Personer i Visby, med terass
Pilhagen, Visby
350 krper natt
Hus för 4 Personer i Visby, med terass
2 sovrum, 4 personer, 4,1km till stranden
Vibble, Visby
807 krper natt
Hus för 4 Personer i Brissund, med terass
2 sovrum, 4 personer, 8,7km till stranden
3,6
5 omdömen
Brissund, Gotland
700 krper natt
Hus för 4 Personer i Visby
2 sovrum, 4 personer, 3,8km till stranden
Pilhagen, Visby
456 krper natt
Stor hus för 5 Personer i Visby
Visby, Gotland
2 016 krper natt
Stor lägenhet för 4 Personer i Visby, med terass
2 sovrum, 4 personer, 4km till stranden
5,0
1 omdöme
Visby, Gotland
605 krper natt
Hus för 6 Personer i Visby
6 personer, 3,6km till stranden
Pilhagen, Visby
2 727 krper natt
Villa för 8 Personer i Visby, med pool
8 personer, 1,9km till stranden
4,4
8 omdömen
Visby, Gotland
2 462 krper natt
Lägenhet för 3 Personer i Visby, med trädgård
3 personer, 1,6km till stranden
Länna, Visby
509 krper natt
Stuga för 3 Personer i Visby
3 personer, 4,1km till stranden
Vibble, Visby
456 krper natt
Visa alla

Höjdpunkter i Visby

  • Vackra stränder
  • Historisk stadskärna
  • En riktig sommarstad
  • Utflyktsmöjligheter
  • Många sevärdheter och kulturskatter

Mest populära i Visby

Internet 29
Husdjur tillåtna 8
Balkong/Terass 38
TV 42
Trädgård 13
Parkering 35
Tvättmaskin 31
Utsikt 5
Värmare 38

Semesterboenden i Visby

Moderna lägenheter nära stranden

Visby är Gotlands största stad och det är inte för intet som byn lockar turister året om. Framför allt på sommaren är detta ett riktigt paradis för alla som älskar sol och strand. Runt om på Visby finns boenden som passar alla smaker och ändamål på Gotland. Välj bland moderna och möblerade lägenheter inne i stadskärnan eller i anslutning till stranden. Flera av dem har härlig havsutsikt och komfortabla bekvämligheter som balkong, uteplats eller terrass. Det är lätt att hitta boenden med korta gångavstånd ner till stranden. Avstånden är generellt korta här och med bil, buss eller cykel tar du dig enkelt från den ena till den andra sidan av ön. Därför har du, vart du än bor i Visby, nära till en livlig stadskärna samt mjuka sandstränder. Kanske föredrar du närheten till stadens historiska centrum och ringmuren, eller närheten till restauranger och shopping. Vart du än väljer att bo kan Visby erbjuda något för alla.

Semesterbostäder för familjer och större grupper

Visby öppnar upp för alla slags sällskap på semestern. Här finns rymliga lägenheter för kompisgänget och mysiga stugor för barnfamiljen med alla tänkbara faciliteter. I Visby hittar du såväl barnvänliga boenden nära stranden som hippare hus i city för kärleksparet. På Gotland har du alla möjligheter till en skön och avslappnande semester. Välj att bo i en modern och topputrustad lägenhet eller i en stilfull villa med trädgård. Här finns boenden för alla smaker och behov. Många fastigheter ligger i omedelbar anslutning till stranden medan andra bjuder på närhet till shoppingstråk och krogliv. Vart du än bor är du nära turistcentret som ger dig tips och råd på din resa.

Semester i Visby

Det främsta turistmålet i sydöstra Sverige

Visby är en tätort på Gotland med omkring 22 600 invånare. På sommaren ökar antalet invånare på Gotland radikalt eftersom det är en mycket populär semesterort. Få platser i Sverige bjuder på samma sköna och varma klimat sommartid, och även vintrarna här är relativt milda. På grund av detta är Visby ett populärt resmål året runt. För soldyrkare och badentusiaster lockar det naturligtvis att komma hit under sommarhalvåret. Ett vackert omgivande landskap, ett gediget kulturarv med ringmuren och gamla historiska byggnader gör Visby till en riktig pärla för kulturintresserade. Dessutom lockar fritidsaktiviteter som cykling, löpning och fiske.

Gotland - En fantastiska ö i södra Sverige

Det är inte bara de många och vidsträckta stränderna som lockar på Gotland, utan själva Visby stad är en attraktion i sig. Upplev gamla myllrande gator som är fulla av barer och mysiga caféer, samt gågator som kantas av butiker. Den vackra gamla staden Visby har både modern shopping och anrika kulturskatter. Därför är sevärdheterna liksom attraktionerna många i detta resmål. Ett av Visbys uppenbara landmärken är ringmuren som går tvärs genom hela staden.

Visbys ringmur
Visbys ringmur

Aktiviteter för resenärer

Visby för strand, sol och bad

Är det något som Visby kan skryta med så är det de goda förutsättningarna för sol och bad. Stränderna är vita med mjuk sand och det finns även härliga klippor att ligga och sola på. Om du gillar vattensporter är detta även platsen för dig. Dykning, segling, surfing och volleyboll lockar här. Om du gillar en aktiv semester är det lätt att hålla igång både på och utanför stranden i Visby. Stadens stränder håller hög kvalitet och likaså standarden på vattnet. Upptäck Tofta strand på västra Gotland som kanske är den mest kända stranden på Gotland. Denna strand är populär för sitt enorma utbud och lockar till både avslappnat solhäng och sport. Eller besök den något lugnare Sudersand på Fårö. Vad du än väljer kan du se fram emot mjuk och len sand och långgrunt vatten. Detta faktum gör dem dessutom utmärkta för barnfamiljen. Här finns öven kiosker, caféer och restauranger.

Visby för barnfamiljer

Visby är tveklöst en utmärkt destination för hela familjen. Stränderna är rena och vattnet är både långgrunt och klart. Med bra utsikt ner mot vattnet och tillgång till alla tänkbara faciliteter är detta stränder som underlättar för en skön och avslappnad semester med barn. Dessutom finns det flera olika barnaktiviteter att ta del av samt kiosker och restauranger där man kan köpa glass eller njuta av en bit mat.

Top 3 saker att göra i Visby

1. Upplev den framstående filmskaparens liv på Bergmancenter

Alla känner till Ingmar Bergman och många anser honom vara världens främsta filmskapare. Som bekant bodde han på Fårö på Gotland och platsen har idag blivit hem åt Bergmancenter. Detta är en mötesplats och en stiftelse till Bergmans minne, för hans livsgärning och konstnärsskap. Här anordnas utflykter runt om på Fårö, utställningar, filmvisningar och mycket annat. Särskilt spännande är att vistas här under den årliga Bergmanveckan. Upplev Bergman i dess rätta anda med Fårölandskapet som kuliss!

2. Dagsutflykt till den Blå lagunen

Den blå lagunen är ett gammalt kalkbrott som idag är fyllt med vatten och har förvandlats till en mycket populär badplats. Platsen lämpar sig särskilt bra för en dagsutflykt med en god matsäck i trevligt sällskap. Passar såväl barnfamiljen som kompisgänget.

3. Gör en båttur till Stora Karlsö

En båttur till Stora Karlsö naturreservat gör man främst för att ta del av det magnifika landskapet som dessutom har ett enastående rikt fågelliv. Här finns stora kolonier av sillgrissla och även tordmule häckar i tusental på ön.Har du riktigt tur kan du dessutom få syn på riktigt sällsynta sorter. Oavsett om du är en bevandrad fågelskådare eller amatör är det bäst att packa med fågelboken.

Mest populära destinationer Holidu