Semesterhus och lägenheter i Halland

Semesterhus och lägenheter i Halland

Börja söka 431 boenden i Halland nu!

Hitta boende

Gratis avbokning
Hus
Lägenhet
Pool
Internet
Husdjur tillåtna
4,0
& upp

Semesterhus & lägenheter i Halland

från
399 kr
per natt
Hus för 6 Personer, med sjöutsikt och terass
6 personer3 sovrum70m²
4,0
(3 omdömen)
från
266 kr
per natt
Hus för 6 Personer, med terass
6 personer2 sovrum85m²
5,0
(4 omdömen)
från
379 kr
per natt
Hus för 5 Personer, med terass
5 personer3 sovrum90m²
från
501 kr
per natt
Hus för 6 Personer, med bastu
6 personer3 sovrum81m²
4,3
(4 omdömen)
från
1 402 kr
per natt
Hus för 4 Personer, med trädgård och utsikt, med husdjur
4 personer2 sovrum30m²
GRATIS avbokning
4,5
(36 omdömen)
från
317 kr
per natt
Hus för 8 Personer
8 personer2 sovrum135m²
4,0
(2 omdömen)
från
399 kr
per natt
Hus för 6 Personer, med terass, med husdjur
6 personer3 sovrum70m²
3,6
(3 omdömen)
från
614 kr
per natt
Hus för 8 Personer, barnvänlig
8 personer1 sovrum40m²2,4km till stranden
5,0
(3 omdömen)
från
634 kr
per natt
Hus för 6 Personer, med terass, med husdjur
6 personer2 sovrum50m²
4,2
Visa alla

Semesterhus & lägenheter med pool

från
1 013 kr
per natt
Hus för 16 Personer, med bastu samt terass och pool
16 personer8 sovrum450m²
1,4
(4 omdömen)
från
952 kr
per natt
Hus för 9 Personer, med bubbelpool samt terass och bastu
9 personer4 sovrum219m²
3,8
(2 omdömen)
från
1 208 kr
per natt
Hus för 14 Personer, med bastu samt terass och pool, med husdjur
14 personer5 sovrum200m²
Visa alla

Semesterhus & lägenheter med Internet

från
645 kr
per natt
Hus för 5 Personer, med terass
5 personer2 sovrum90m²4km till stranden
5,0
från
747 kr
per natt
Hus för 2 Personer, med utsikt och trädgård, barnvänlig
2 personer1 sovrum950m till stranden
4,7
(233 omdömen)
från
501 kr
per natt
Camping för 2 Personer, med bastu samt utsikt och terass, barnvänlig
2 personer1 sovrum450m till stranden
3,9
(141 omdömen)
Visa alla

Semesterhus & lägenheter där husdjur är tillåtna

från
542 kr
per natt
Hus för 4 Personer, med terass
4 personer2 sovrum46m²
2,6
från
440 kr
per natt
Hus för 4 Personer, med terass och sjöutsikt, med husdjur
4 personer1 sovrum26m²
3,8
(2 omdömen)
från
358 kr
per natt
Hus för 5 Personer, med husdjur
5 personer1 sovrum48m²7,8km till stranden
Visa alla

Semesterhus & lägenheter med balkong eller terrass

från
338 kr
per natt
Hus för 3 Personer, med terass
3 personer15m²300m till stranden
från
276 kr
per natt
Hus för 7 Personer, med terass
7 personer2 sovrum115m²
från
338 kr
per natt
Hus för 5 Personer, med terass
5 personer2 sovrum80m²
Visa alla

Hitta Semesterhus & lägenheter i Halland

Karta

Höjdpunkter i Halland

  • Campingmöjligheter
  • Familj- och barnvänligt
  • Historiska upplevelser
  • Vackra bad och stränder
  • Cyckel- och vandringsleder

Mest populära i Halland

Pool 10
Internet 186
Husdjur tillåtna 116
Balkong/Terass 214
TV 311
Luftkonditionering 22

Priser och tillgänglighet

Priser

december
januari
februari
mars
april
1 638 kr
Genomsnittspris per vecka

Tillgänglighet

december
januari
februari
mars
april
43 %
Procent av tillgängliga uthyrningar

Semesterboenden i Halland

Du som bestämt dig för att semestra i Västkustens campingparadis Halland har mycket att se och uppleva – men först måste du hitta ett boende som anpassar sig till alla dina behov. Som tur är finns det gott om moderna och rymliga lägenheter både mitt i centrum och precis vid stranden, fullt möblerade och med vacker utsikt. Flera av dessa ligger endast 100 meter från vattnet, samt är nära till stad, natur och kultur. Andra boendemöjligheter är bed&breakfast, hotell och vandrarhem i kommunerna Halmstad, Hylte, Laholm, Kungsbacka, Falkenberg och Varberg.

Hur ser din drömsemester ut? Få den att förverkligas genom att hitta ett boende som uppfyller alla dina krav. En stor del av de tillgängliga lägenheterna kan härbärgera en stor barnfamilj – vissa tillåter dig även ta med ditt älskade husdjur på semestern. Barnen kommer att uppskatta detaljer som närbelägna lekplatser eller trädgårdar, och hela familjen kan njuta av en grillkväll på stranden eller en trevlig promenad på en av Hallands fina vandringsleder. Det finns också mindre lägenheter som hyser upp till 2 personer. Alla kan hitta något som passar den egna smaken, och bokningen kan för det mesta genomföras omedelbart.

Det är ganska enkelt att ta sig från plats till plats med den lokala busstrafiken, så du som helst vill lämna bilen hemma kan lätt göra så. Ta med eller hyr en cyckel i stället – Halland erbjuder många härliga cyckelleder både vid havet (Kattegattleden) och i landsbygden. Skaffar du dessutom ett av de fina boenden som ligger nära både strand och stad, kanske du inte ens behöver nyttja dig av kollektivtrafiken – njut av den vackra utsikten genom att ta dig en uppfriskande promenad!

Öppna landskap att trivas i

Hallands län är del av den svenska västkusten och är berömt för sina fina stränder och bad – men detta är långt ifrån allt. De sex kommunerna Halmstad, Laholm, Hylte, Falkenberg, Varberg och Kungsbacka ståtar också med en glesbygd rik på skog och sjöar, samt ett bördigt slättområde med gröna och lummiga dalar. Hallands befolkning växer ständigt och har passerat 300 000 invånare – detta utan att räkna med turismen, som under sommaren fördubblar folkmängden till drygt en halv miljon.

Ett Halland för alla

Hela familjen kan njuta av härliga äventyr tillsammans: ziplining nerför Hallandsåsen och bad i Äventyrsbadet är bara några exempel. Upptäck den anrika Varbergs fästning tillsammans, besök det berömda Kulturhistoriska museet, och njut av Tjolöholms dramatiserade barnvisningar. Upzone Äventyrspark erbjuder en hisnande upplevelse i en höghöjdsbana – ett äventyr bland trädtopparna som både små och stora kommer att älska. Färdas tillbaka i tiden genom att besöka Äskhults by – och smaka Kaffestugans kakor och bröd som bakats enligt uråldriga recept.

Värt att veta

Du som älskar att campa kommer att hitta många härliga campingplatser att njuta av. Är det dags för viktiga möten kan du här hitta allt från charmiga mötesplatser på landsbygden till stora hotell med moderna konferenslokaler precis vid stranden. Länet bjuder också på andra aktiviteter som shopping på Gekås Ullared, cykling på Kattegattleden, och vandring på Hallandsleden. Varuhuset Gekås Ullared är 35 000 m² stort och lockar tusentals resenärer varje år. Här kan du hitta allt från livsmedel till heminredning, elektronik, leksaker, husgeråd och ridsport. Passa även på att skaffa kläder till hela familjen – eftersom allt detta finns under ett enda tak, är det inte att undra på att detta är ett av Sveriges mest populära utflyktsmål. Övernattningsmöjligheter hittar du bara ett stenkast från varuhuset. Sveriges första nationella cykelled går hela vägen genom Halland, precis vid havet. Kattegattleden har delats upp i 8 delsträckor, och där kan du hitta allt du behöver: boenden, restauranger, cykeluthyrning och sevärdheter. Den vackra leden lockar tusentals äventyrslystna och naturälskande besökare varje år.

Tylösand
Tylösand

Fiskeparadiset Halland

Att Halland är ett fiskeparadis förstår man redan på att det är laxen som utvalts som länets landskapsdjur. Här finns över 400 vattendrag och sjöar som alla är fulla av liv och bjuder på fina sjövattensfiskeupplevelser. Hallands kustområde sträcker sig från Laholm till Kungsbacka, och bjuder också på möjligheter till kustfiske. Är du intresserad av fisketurism, finns det här många duktiga entreprenörer. Du kan njuta av sportfiske och lag-kampaktiviteter, skaffa fiskekort, hyra båt, flytväst och annan nödvändig utrustning, samt göra ditt för miljön genom att fångstrapportera varje gång du får napp. Det finns gott om gäddor, abborrar och gösar, och i vissa sjöar vistas även den sällsynta siklöjan.

„Landskapsnamnet Halland kommer troligtvis från Hovs hällar (hallar) i nordvästra Skåne, och betyder ”Landskapet på andra sidan hällarna”. Människorna som bodde här kallades förr i tiden Halliner.“

Top 5 saker att göra i Halland

1. Bada på Tylösand Strand

Tylösand är en härlig och mycket barnvänlig strand med kort gångavstånd till restauranger, kiosker och affärer. Det finns livräddare, duschar och toaletter nära till hands. Perfekt för att bada, sola, grilla, ordna en picknick eller en grillning, eller helt enkelt ta en lugn promenad.

2. Levande historia på Tjolöholms Slott

Njut av intressanta guidade turer året om, och passa på att gå på konstutställningarna i parkområdet. Du som alltid vill vara ute i naturen kommer att älska de sagolika vandringslederna i skogsmiljön eller längs med strandkanten.

3. Mysigt på Öströö Fårfarm

Småbarnen kommer att älska naturupplevelsen på Öströö Fårfarm. Köp fika i en picknickkorg, klappa de små söta lammen och pröva att åka traktor med släp: ett verkligt paradis i bokskogen.

4. Roligt på Hantverksrallyt

När du bokar ett rally hos Hantverksrallyt kommer du att få en personlig presentation av hantverkarna, och kan dessutom handla varor och konstverk som är unika för just Halland.

5. Västkustens campingparadis

Det är inte för intet som Halland kallas för Västkustens campingparadis. Det finns massor av högklassiga campingplatser att välja bland, både inland och längs Kattegattkusten. För dig som söker lugn och ro finns det mysiga små campingställen, och för dig som vill ha massor med aktiviteter för hela familjer finns det stora anläggningar där det alltid är något på gång.

Holidu jämför hundratals bokningsplattformar för att hitta din perfekta semesterhus till det bästa priset.

Booking.com Semesterhus & lägenheter i HallandBooking.com Semesterhus & lägenheter i HallandHomeAway Semesterhus & lägenheter i HallandHomeAway Semesterhus & lägenheter i HallandFeWo-direkt Semesterhus & lägenheter i HallandFeWo-direkt Semesterhus & lägenheter i HallandVrbo Semesterhus & lägenheter i HallandVrbo Semesterhus & lägenheter i HallandHRS Semesterhus & lägenheter i HallandHRS Semesterhus & lägenheter i HallandAbritel Semesterhus & lägenheter i HallandAbritel Semesterhus & lägenheter i HallandAirbnb Semesterhus & lägenheter i HallandAirbnb Semesterhus & lägenheter i Halland
  1. Semesterbostäder
  2. Sverige
  3. Södra Sverige
  4. Västkusten
  5. Halland