Semesterbostäder i Blekinge

Börja söka 317 boenden i Blekinge nu!

Sök efter miljontals semesterboenden
+
Jämför från mer än 600 webbplatser
=
Hitta ditt perfekta semesterboende till bästa pris

Populära Boenden i Blekinge

Hus för 3 Personer, med terass
Ronnebyhamn, Blekinge
från
304 krper natt
Hus för 6 Personer, med terass
6 personer, 3 sovrum, 110m²
5,0
1 omdöme
Blekinge
från
434 krper natt
Hus för 8 Personer, med terass, med husdjur
3,7
2 omdömen
Blekinge
från
390 krper natt
Hus för 4 Personer, med terass samt utsikt och sjöutsikt
Ronnebyhamn, Blekinge
från
683 krper natt
Hus för 4 Personer, med sjöutsikt samt trädgård och utsikt
4 personer, 2 sovrum, 60m², 2,7km till stranden
5,0
1 omdöme
Blekinge
från
770 krper natt
Hus för 4 Personer, med terass
4 personer, 2 sovrum, 95m²
4,0
1 omdöme
Blekinge
från
249 krper natt
Hus för 6 Personer, med terass
Västra Näs, Blekinge
från
694 krper natt
Hus för 6 Personer, med bastu samt sjöutsikt och terass och utsikt
6 personer, 3 sovrum, 75m²
Holmsjö, Blekinge
från
607 krper natt
Hus för 8 Personer
8 personer, 3 sovrum, 110m², 5,2km till stranden
5,0
1 omdöme
Blekinge
från
444 krper natt
Hus för 4 Personer, med trädgård, med husdjur
3,5
4 omdömen
Blekinge
från
401 krper natt
Hus för 8 Personer, med bastu och terass, barnvänlig
Hällevik, Blekinge
från
759 krper natt
Hus för 6 Personer, med terass
6 personer, 3 sovrum, 110m²
4,4
2 omdömen
Blekinge
från
260 krper natt
Hus för 6 Personer, med trädgård
6 personer, 3 sovrum, 60m²
4,6
5 omdömen
Blekinge
från
759 krper natt
Hus för 6 Personer, med terass, barnvänlig
6 personer, 3 sovrum, 100m², 250m till stranden
Västra Näs, Blekinge
från
716 krper natt
Stuga för 6 Personer, med trädgård
6 personer, 2 sovrum, 80m²
5,0
20 omdömen
Blekinge
från
607 krper natt
Timmerstuga för 4 Personer, med balkong/terass
4 personer, 2 sovrum, 40m², 12,8km till stranden
5,0
2 omdömen
Blekinge
från
781 krper natt
Hus för 4 Personer, med terass, barnvänlig
4 personer, 3 sovrum, 54m², 300m till stranden
Blekinge
från
434 krper natt
Hus för 4 Personer, med trädgård, med husdjur
4,2
10 omdömen
Blekinge
från
596 krper natt
Visa alla

Höjdpunkter i Blekinge

  • Vackra stränder
  • Underbar skärgård
  • Natur och äventyr
  • Utflyktsmöjligheter

Mest populära i Blekinge

Pool 141
Internet 140
Husdjur tillåtna 130
Balkong/Terass 216
TV 308
Parkering 270
Tvättmaskin 223
Utsikt 123
Värmare 279

Semesterboenden i Blekinge

Moderna lägenheter mellan strand och stadskärna

Blekinge är en av Sveriges pärlor i söder och framför allt sommartid lockar landskapet med såväl stränder som ett myllrande stadsliv. Sommaren är en fantastisk tid med skärgården och hamnen, sandstränder och båtbryggor. Blekinge levererar även höst- vintertid med sina underbara lövskogar och rimfrostad vass. Beroende på när du besöker Blekinge finns olika boendealternativ att välja bland på din semester. Hyr mysiga små stugor med utsikt över vatten och gångavstånd till stranden, eller välj moderna lägenheter inne i city. Flera boendelösningar har moderna faciliteter som balkong eller direkt tillgång till ett rikt restaurang- och shoppingutbud. Om du vill ha det bästa av två världar: härliga fritidsaktiviteter och ett myllrande cityliv har du hittat rätt när du väljer att besöka Blekinge när som helst under året.

Semesterstugor för familjer och större grupper

Välj att hyra en minimalistisk lägenhet med modern touch inne i stadskärnan eller en rymligare villa med tillhörande trädgård som är utmärkt för familjen med små barn. I Blekinge finns boenden för semestern som passar alla smaker och konstellationer. Oavsett om ni är ett kärlekspar som reser, en större grupp eller en barnfamilj så finns rätt boende att hyra på resan. Många fastigheter i Blekinge är omgivna av ett vackert landskap med direkt närhet till naturen, medan andra boendealternativ lockar med citypuls och nattliv. Hur väljer du att bo på en resa till Blekinge?

Semester i Blekinge

Läge och orientering

Ett av de främsta turistmålen i södra Sverige

Blekinge är landskapet i södra Sverige som lockar med sol och bad och härlig natur under sommarhalvåret. Med sina dryga 150 000 invånare är detta Sveriges näst minsta landskap, men det bjuder trots detta på ett desto större utbud. Här finns en dignande blandning av sevärdheter och sysselsättningar för alla åldrar och intressen. Oavsett om du är en riktig sol- och badentusiast eller föredrar shopping och cafémys finns vad du söker i Blekinge. Landskapet präglas av skärgård och klippor, liksom sandstrand och stadskärna. Här finns även Örlogsstaden som är ett av de bäst bevarade maritima anläggningarna i Sverige.

Vinter i Karlskronas skärgård
Vinter i Karlskronas skärgård

Aktiviteter för resenärer

Blekinge för skärgård, sol och bad

Blekinge kan verkligen skryta med sina goda förutsättningar för sol och bad sommartid. Landskapet lockar med en fantastisk skärgård som gör att många väljer att lägga an här med båt. Segling är ett nöje för många, medan andra väljer att hålla sig på land och istället ägna sig åt vattensporter eller solbad. Det finns olika stränder att välja bland beroende på vad du föredrar. Abborrsjön är en mindre badplats som är passande för barnfamiljen, Allsjön har grillmöjligheter och andra bekväma faciliteter medan ön Almö har både badplatser och vandringsleder. Detta naturreservat i Blekinges norra dela består till stor del av lummiga lövskogar som främst består av ekhagmarker.

Blekinge skärgård för alla

Om du vill uppleva Blekinges skärgård från den bästa sidan ska du bege dig till Tjärö. Detta är tveklöst en av landskapets finaste öar med sina röda små stugor. Hit tar man sig lättast med färja och väl på ön njuter man av vidsträckta ängar där djuren betar fritt. Här finns vackra vandringsleder och badplatser med vikar som har sandbotten som gör det lämpligt även för familjen med barn. Sola dig på klipporna eller dyk från de höga klipporna om du är ute efter utmaningar. Vill du ha mer fartfyllda aktiviteter kan du segla, paddla kanot eller ge dig ut på bastuflotte.

Perfekt resmål för barnfamiljen

Det finns all anledning att besöka Blekinge med barn på semestern. Här finns flera lekland och djurparker att upptäcka även för de allra minsta. Många stränder har långgrunt vatten och lekplatser som de små gillar. Ta del av vattensporter på någon av de mysiga stränderna i skärgården eller besök safariparken för att hälsa på och mata djuren. Detta är landskapet som bjuder in för umgänge med hela familjen!

Top 3 saker att göra i Blekinge

1. Upplev Örlogsstad världsarv

Besök detta maritima arv som är en av de äldsta anläggningarna i Sverige från 1600- och 1700-talet. Detta lockar både gammal och ung. Ta del av de mäktiga fästningarna och kika mellan skottgluggar. Vandra runt i kyrkorummet som är enastående vackra och låt dig imponeras av arkitekturen. Här erbjuds även guidade turer och evenemang.

2. Sweden Rock festival

Sweden Rock festival är en årlig attraktion som lockar musikälskare av rockgenren men även övriga besökare. Detta är en sann folkfest som drar till sig besökare från hela landet. Festivalen har genom året imponerat med många stora bokningar av framstående artister.

3. Äventyr i det vilda Blekinge

Om du gillar friluftsliv och outdoor finns det massor att upptäcka i Blekinge. Höj pulsen genom fysisk aktivitet som cykling och vandring, eller genom att häpnas av djuren i safariparken på hela 900 hektar. Hit lockar hela familjen av 1500 djur som strövar runt och betar: alltifrån mufflonfår till vildsvin och dovvilt. Gå på safaritur i sällskap eller åk på guidad tur.