Hyra lägenheter och hus lägenheter på Bornholm

Hyra lägenheter och hus lägenheter på Bornholm

Sök bland 1 791 boenden i på Bornholm nu!

Hitta Semesterhus & lägenheter på Bornholm

Höjdpunkter på Bornholm

  • Vacker semesterö
  • Ett cykelparadis
  • Massvis av sevärdheter
  • Barnvänligt

Det bästa Semesterhus & lägenheter på Bornholm

Gästerna är överens: de här boendena har höga betyg när det gäller läge, renlighet och mycket mer.
Lägenhet för 2 Personer i Sandvig, Bornholm
Lägenhet för 2 Personer i Sandvig, Bornholm, Bild 1
Lägenhet för 2 Personer i Sandvig, Bornholm, Bild 2
Lägenhet för 2 Personer i Sandvig, Bornholm, Bild 3
Lägenhet för 2 Personer i Sandvig, Bornholm, Bild 4
mer...
Sandvig, Bornholm
Lägenhet • 50 m² • 2 Sovrum
10,0
Den ljusa och vänligt inredda lägenheten har en underbar utsikt över Östersjön. Den ligger på första våningen i ett hus med flera lägenheter. Från vardagsrummet och det stora sovrummet har du utsikt över havet, och på balkongen framför finns trädgårdsmöbler. Du har utsikt över havet, sandstranden, klipporna och stenarna i Hammerknuden. Några steg bort ligger en liten båthamn. Runt Hammersø eller Hammerknuden kan du ta en trevlig promenad. Internet är gratis och det finns även en Boxer TV med danska och skandinaviska kanaler samt ZDF. Ett vackert semesterhus för alla årstider.
från 956 kr / natt
Lägenhet för 4 Personer i Åkirkeby, Bornholm
Lägenhet för 4 Personer i Åkirkeby, Bornholm, Bild 1
Lägenhet för 4 Personer i Åkirkeby, Bornholm, Bild 2
Lägenhet för 4 Personer i Åkirkeby, Bornholm, Bild 3
Lägenhet för 4 Personer i Åkirkeby, Bornholm, Bild 4
mer...
Åkirkeby, Bornholm
Lägenhet • 50 m² • 2 Sovrum
8,7
(3 omdömen)
Nära kusten, i en lantlig miljö, väntar denna mindre semesterlägenhet i ett hus med en annan lägenhet (I53545). I den mysiga lägenheten har du fri tillgång till internet och en liten del av trädgården med trädgårdsmöbler och grill, där du kan njuta av många vackra semestertimmar. Sovrum 1 utformat som en passage till sovrum 2. Lägg en handduk över axeln och gå nerför sluttningen till kusten där du kan kasta dig i vågorna. Stranden är en blandning av stenar och sand, så barn behöver vara lite försiktiga. Sitt och titta på havet eller gå längs vattnet på ett avslappnat sätt. Det här är verkli...
från 653 kr / natt
Hus för 4 Personer i Dueodde, Bornholm
Hus för 4 Personer i Dueodde, Bornholm, Bild 1
Hus för 4 Personer i Dueodde, Bornholm, Bild 2
Hus för 4 Personer i Dueodde, Bornholm, Bild 3
Hus för 4 Personer i Dueodde, Bornholm, Bild 4
mer...
Dueodde, Bornholm
Hus • 73 m² • 2 Sovrum
9,3
(3 omdömen)
Vackert och välutrustat semesterhus på en ostörd naturtomt och med en härlig terrass.Semesterhuset är välskött, det har ett stort vardagsrumkök med lädermöbler, vedeldad kamin och värmepump. Internet är gratis och trådlöst, så underhållningen är garanterad. De goda sängarna bidrar till en avkopplande semester sömn. I det välutrustade köket är det lätt att orientera sig och laga goda måltider. Det finns en täckt terrass framför vardagsrummet och fler terrasser finns i anslutning till huset på flera ställen.Ett nät av gångvägar tar dig ner till sandstranden. Grannhusen är I51505 och I51510.
från 851 kr / natt

Priser och tillgänglighet

Aktuella priser för semesterbostäder på Bornholm

1 794 krför 25 maj - 1 juni
2 136 kr årsgenomsnitt
juni
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mars
apr.
maj
Genomsnittspris per vecka

Aktuell tillgänglighet för semesterbostäder på Bornholm

23%för 25 maj - 1 juni
30% årsgenomsnitt
juni
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mars
apr.
maj
Procent av tillgängliga uthyrningar

Semester på Bornholm

Bornholm är en av Danmarks östligaste öar och ligger söder om Sverige i Östersjön. Bornholm, som en traditionell semesterö, har ett flertal hus, villor och stugor att hyra. Många av dem har även öppen spis! Holidu erbjuder ett varierat utbud av hus och stugor med de bekvämligheter som önskas; oavsett om det är en stuga som tillåter husdjur eller en strandbod med en utomhusgrill som kan användas på sommarkvällarna.

Längs kusten av ön finns extra bra erbjudanden i städer såsom Ronne, Nexo och Åkirkeby, annars kan du bo utmed kusten mellan dessa städer. Bornholm har som mest en diameter på ca 40 km, så det är inte långt till vad du vill se, oavsett var du bor.

Klimatet på Bornholm är milt, särskilt i slutet av sommaren och under hösten. Sommaren på Bornholm varar oftast lite längre än vad det gör på det svenska och danska fastlandet. Vattnet är också ganska behagligt på sommaren, omkring 20 grader varmt i vattnet i juli och augusti. Temperaturen på ön är milt året runt, med en medeltemperatur under sommaren på 20 grader plus. Det finns också relativt få regndagar under sommarmånaderna, med ett genomsnitt på 7 dagar i juli, till exempel.

Stenbrott Bornholm
Stenbrott Bornholm

Hur kommer man till Bornholm?

Flyg eller färja.

Färjor går till Bornholm från Ystad i Sverige, Køge i Danmark och Sassnitz i Tyskland. Det enklaste för svenskar är att köra genom Sverige till Ystad och ta färjan därifrån, du kan också ta bilen på färjan. Flyg är naturligtvis också en mycket enkel lösning, så länge du inte har mycket med dig. Flyg till Bornholm är lätt att hitta särskilt under sommarsäsongen.

Bornholm för barn

Natur Bornholm

Natur Bornholm är ett upplevelsecentrum i utkanten av Åkirkeby. Där kan man uppleva tidsresor, jordbävningar, dinosaurier, Östersjöns Akvariet och mycket mer. Natur Bornholm erbjuder mer än 3000 kvadratmeter av äventyr och skoj. Det finns även en lekplats strax utanför parken.

Melstedgård Landbrugsmuseum

Melstedgård Landbrugsmuseum beläget utanför Gudhjem på Bornholm har anor från 1600-talet. Här har du möjlighet att få en uppfattning om hur människor levde på gården många hundra år sedan, med djur och allt där till.

Bornholm Museets arkeologiska avdelning

Museets arkeologiska avdelning ger barnen möjlighet att prova på en rad olika aktiviteter som att använda metalldetektorer och att undersöka en miniatyr version av ett riktigt arkeologiskt utgrävningshål.

Ingenstans i Danmark finns fler konstnärer per kvadratmeter än på Bornholm.

Top 5 saker att göra på Bornholm

1. Cykla på Bornholm

Bornholm har mer än 230 km cykelvägar. En stor del av cykelnätet är separerat från det vanliga vägnätet vilket för det säkert och lätt att åka på, även för barn. Det är ett utmärkt sätt att uppleva Bornholm och många av turistattraktionerna längs kusten. Du kan ta med din egen cykel om du vill, men det finns även gott om cykeluthyrningar på ön.

2. Bornholm Butterfly Park

I Nexø hittar du Bornholm Butterfly Park. Parken har en samling på över 1.000 färgglada fjärilar. Parken är tropisk, med 27 grader inne i växthuset där fjärilarna hålls.

3. Opalsøen

Tovbanen över Opalsjøen är Danmarks längsta linbana med en start 50 meter över havet och en hastighet upp emot 70 km i timmen innan du landar i vattnet. Opalsjøen är annars också en givande attraktion i sig, och ett bra ställe att bada för hela familjen.

4. Hammershus

Hammershus är en medeltida borgruin som byggdes omkring år 1255 i samarbete med ärkebiskop Anders Sunesen och kung Valdemar Sejr. Ruinen är norra Europas största borgruin och ligger i norra delen av ön. Utanför ruinerna finner du Hammershusutställningen som visar arkeologiska fynd från den tiden borgen var aktiv.

5. Svaneke

Svaneke har framröstats till den vackraste köpstaden. Det faktum att staden en gång i tiden var ett kommersiellt centrum, har bidragit till välståndet i staden och finansierat stora flotta hus som kan beskådas runt centrum. Staden fick också år 1975 den europeiska guldmedaljen för stadsbevaring. Man finner även ett mikrobryggeri vid namn Svaneke Bryghus i stan, som när det grundades år 2000, var en av de första i Danmark.

Hammershus medeltida borgruin
Hammershus medeltida borgruin

Holidu jämför hundratals bokningsplattformar för att hitta ditt perfekta semesterhus till det bästa priset.

500+ mer