Populära resmål i Danmark

Hitta Semesterhus & lägenheter i Danmark

Höjdpunkter i Danmark

  • Barn och familjevänligt
  • Cykling
  • Sol och bad
  • Natur
  • Storstadssurr
  • Skärgårdsöar

Det bästa Semesterhus & lägenheter i Danmark

Gästerna är överens: de här boendena har höga betyg när det gäller läge, renlighet och mycket mer.
Hus för 2 Personer i Ringkøbing Fjord, Danska Västkusten
Hus för 2 Personer i Ringkøbing Fjord, Danska Västkusten, Bild 1
Hus för 2 Personer i Ringkøbing Fjord, Danska Västkusten, Bild 2
Hus för 2 Personer i Ringkøbing Fjord, Danska Västkusten, Bild 3
Hus för 2 Personer i Ringkøbing Fjord, Danska Västkusten, Bild 4
mer...
Ringkøbing Fjord, Danska Västkusten
Hus • 18 m² • 2 Personer
9,0
(2 omdömen)
Mindre semesterhus mycket nära fjorden. Det är lämpligt för 2 personer, men ytterligare 2 personer kan sova på fållen (1:a våningen). Det finns ingen dörr till sovrummet. Gemensamt: tvättmaskin och torktumlare. Perfekt för gäster som älskar naturen och ljudet av vattnet precis utanför ytterdörren. Semesterhuset ligger direkt vid Ringkøbing Fjord, där den vackra naturen inbjuder till promenader och cykelturer, antingen längs vattnet eller in i den nya nationalparken Skjern Å. Ännu mer havsvatten hittar du vid Skaven strand, en underbar plats för surfare och kitesurfare.
från 786 kr / natt
Hus för 3 Personer i Hundested, Köpenhamn Region
Hus för 3 Personer i Hundested, Köpenhamn Region, Bild 1
Hus för 3 Personer i Hundested, Köpenhamn Region, Bild 2
Hus för 3 Personer i Hundested, Köpenhamn Region, Bild 3
Hus för 3 Personer i Hundested, Köpenhamn Region, Bild 4
mer...
Hundested, Köpenhamn Region
Hus • 40 m² • 1 Sovrum
7,0
(2 omdömen)
Detta mysiga semesterboende är uppdelat på två små hus, ett med kök och ett med sovrum och badrum. Det har en vacker utsikt över Kattegatt och det intressanta Knud Rasmussens Museum. Goda vandringsmöjligheter i den storslagna naturen. På den vackra, inhägnade fastigheten finns olika lekredskap med vilka man kan ha roligt med utsikt över vattnet. Du kan spela golf endast 6 km härifrån.
från 578 kr / natt
Hus för 2 Personer i Dueodde, Köpenhamn Region
Hus för 2 Personer i Dueodde, Köpenhamn Region, Bild 1
Hus för 2 Personer i Dueodde, Köpenhamn Region, Bild 2
Hus för 2 Personer i Dueodde, Köpenhamn Region, Bild 3
Hus för 2 Personer i Dueodde, Köpenhamn Region, Bild 4
mer...
Dueodde, Köpenhamn Region
Hus • 40 m² • 1 Sovrum
8,0
(3 omdömen)
Här välkomnas du i ett litet, charmigt trähus mitt i naturen, omgivet av stora träd och naturlig vegetation nära den fantastiska stranden Dueodde. Här kan du sitta på terrassen och njuta av tystnaden eller besöka stranden 1,2 km bort. Enkelt möblerat kök med ugn/spis och kyl/frys. Blandad möblering med två bekväma soffor och en matplats. Den charmiga fiskebyn Snogebæk ligger 3 km bort. Här hittar du små mysiga butiker och kaféer. Men om du letar efter fler alternativ för dagligvaruhandel, souvenirer eller bara en förfriskning kan du ta en tur till Nexø. Besök även mindre städer på resten av...
från 578 kr / natt

Priser och tillgänglighet

Aktuella priser för semesterbostäder Danmark

1 883 krför 7 okt. - 14 okt.
2 347 kr årsgenomsnitt
nov.
dec.
jan.
feb.
mars
apr.
maj
juni
juli
aug.
sep.
Genomsnittspris per vecka

Aktuell tillgänglighet för semesterbostäder Danmark

24%för 7 okt. - 14 okt.
43% årsgenomsnitt
nov.
dec.
jan.
feb.
mars
apr.
maj
juni
juli
aug.
sep.
Procent av tillgängliga uthyrningar

Semesterbostäder i Danmark

Semesterbostäder i Danmark

I Danmark kan du hitta semesterhem i alla prisklasser med olika faciliteter. Du kan bo bekvämt i en egen lägenhet med balkong på promenadavstånd till både strand och stadskärna eller i ett litet hus precis vid stranden. Du kan också bo i ett stort hus med egen trädgård med havsutsikt längs den vackra kusten. Föredrar du ett hus med egen pool och bastu så finns det gott om alternativ. Är det storstadssemester som står på schemat så kan du bo bekvämt i en lyxig lägenhet mitt på gågatan i Köpenhamn.

Semestra i Danmark

Köpenhamn

Köpenhamn är Danmarks huvudstad och den har allt som en riktig storstad har att erbjuda och lite till. Denna stad har kommit att bli lite av en världsmetropol och det är en populär turistdestination med besökare från hela världen. Köpenhamn är en charmig storstad med mycket kultur och underhållning. I Köpenhamn kan man strosa runt på små gator med caféer, butiker och konstgallerier. På den populära gågatan Ströget finns ett stort utbud av shopping och nöje. Besöker man Danmark så är ett stopp i Köpenhamn verkligen att rekommendera.

Århus

Århus ligger på Jylland och är en av Danmarks äldsta städer. Här möts ny och modern arkitektur med gamla välbevarade byggnader som kyrkor och teatrar. Århus är en relativt liten stad och det går utmärkt att promenera eller cykla mellan de olika kvarteren. Det finns gott om aktiviteter i Århus och här har man nära till naturen och de omkringliggande fjordarna.

Bornholm

Bornholm är en ö full av natur och grönska. Här finns skog och klippor, jordbruk och sandstrand. Det är en populär semesterort under sommar månaderna, då ön har många soltimmar och kan erbjuda en typisk skärgårdsidyll till semester. Här kan man äta nyfångad fisk på någon av de lokala restaurangerna och bada på solvarma klippor. För den som vill ha en aktiv semester är Bornholm perfekt, här kan man bland annat spela golf, vandra, cykla, klättra och fiska.

Skagen

Skagen är ett litet semesterparadis med milslånga stränder och en autentisk stad med en fin hamn och ett trevligt shoppingutbud. Skagen passar perfekt om man reser med barn, då det finns gott om långgrunda stränder och aktiviteter som passar alla åldrar. Under sommaren är hamnen full av liv och här kan man äta trevliga middagar och njuta av underhållning i olika former.

Att resa till Danmark

Många lågprisflygbolag flyger till de större städerna i Danmark. Det är därför möjligt att hitta en billig flygbiljett till Danmark under alla tider på året. Det går även att åka tåg och bil till Danmark från Malmö via Öresundsbron.

Att resa i Danmark

Danmark har ett välutvecklat transportsystem och det är mycket enkelt att ta sig runt i landet med både buss, tåg och båt. Motorvägarna i Danmark håller en hög standard och det är därför inga problem att resa med bil. Det går även inrikesflyg mellan alla större städer i Danmark.

Danska kusten
Danska kusten

Top 5 saker att göra i Danmark

1. Legoland

Att få åka till Legoland står högt på många barns önskelista och det är inte svårt att förstå varför. Legoland är en nöjespark som har mängder av attraktioner och aktiviteter där alla har ett lego-tema. Denna nöjespark är ett roligt äventyr för hela familjen och man kan spendera flera dagar på parken som består av flera olika delar.

2. Köpenhamn Tivoli

Köpenhamn Tivoli är en av världens äldsta nöjesparker och här finns gröna parker, restauranger och attraktioner. Tivoli har också underhållning i form av musikkonserter och marknader under julen. Tivoli passar både för familjen som vill ha en rolig dag och för paret som vill äta en romantisk middag.

3. Vadehavet

Vadehavet är en nationalpark som består av sandbanker där tidvatten dras fram och tillbaka. I detta område finns ett mycket rikt naturliv och här kan man se många olika fågelarter. Har man tur kan man även få syn på sälar som samlas här under vissa tider på året.

4. Nyhavn

Nyhavn är ett hamnområde i Köpenhamn som består av färgglada små hus och mängder av restauranger och barer som kantar den låga hamnpromenaden. Detta har blivit ett populärt område med mycket liv och rörelse. Från Nyhavn kan man också ta sightseeingbåtar som tar turer runt hela Köpenhamn.

5. Kronborg

Kronborg är ett slott som byggdes år 1420 och det ligger på Själland. Slottet har spelat en viktig roll under historiens gång, då alla skepp som skulle till Östersjön var tvungna att passera Kronborgs slott och betala tull. Detta gjorde detta område till ett av de viktigaste i Europa under denna tid. År 2000 satte Unesco Kronberg slott på listan över världsarv. Kronoborgs slott är dock mest känt för att det är där Shakespears pjäs "Hamlet" utspelar sig. Det var där den galne prinsen lär ha deklamerat: "Att vara, eller icke vara - det är frågan", om man får tro en viss 1600-talsdramatiker.

Holidu jämför hundratals bokningsplattformar för att hitta ditt perfekta semesterhus till det bästa priset.

Booking.com Semesterhus & lägenheter i DanmarkBooking.com Semesterhus & lägenheter i Danmark
Airbnb Semesterhus & lägenheter i DanmarkAirbnb Semesterhus & lägenheter i Danmark
Vrbo Semesterhus & lägenheter i DanmarkVrbo Semesterhus & lägenheter i Danmark
Bookiply Semesterhus & lägenheter i DanmarkBookiply Semesterhus & lägenheter i Danmark
FeWo-direkt Semesterhus & lägenheter i DanmarkFeWo-direkt Semesterhus & lägenheter i Danmark
Abritel Semesterhus & lägenheter i DanmarkAbritel Semesterhus & lägenheter i Danmark
HRS Semesterhus & lägenheter i DanmarkHRS Semesterhus & lägenheter i Danmark
500+ mer
  1. Semesterbostäder
  2. Danmark