Semesterboenden i Danmark

Börja söka 22 673 boenden i Danmark nu!

Sök efter miljontals semesterboenden
+
Jämför från mer än 300 webbplatser
=
Hitta ditt perfekta semesterboende till bästa pris

Populära Boenden i Danmark

Hus för 6 Personer i Ebeltoft, 72 m²
6 personer, 3 sovrum, 3,2km till stranden
369 krper natt
Hus för 6 Personer i Sunds, med husdjur, 90 m²
6 personer, 3 sovrum
Herning region
1 026 krper natt
Hus för 6 Personer i Nr. Lyngby, med terass, 74 m²
6 personer, 3 sovrum, 100m till stranden
575 krper natt
Hus för 5 Personer i Søndervig, med terass, 60 m²
5 personer, 3 sovrum, 10m till stranden
616 krper natt
Hus för 6 Personer i Lønstrup, med terass samt bastu och bubbelpool, 80 m²
6 personer, 3 sovrum, 700m till stranden
646 krper natt
Stor hus för 9 Personer i Læsø, med terass samt bastu och bubbelpool, 135 m²
9 personer, 3 sovrum, 600m till stranden
924 krper natt
Hus för 3 Personer i Løkken, med terass och bubbelpool, med husdjur, 52 m²
3 personer, 2 sovrum, 80m till stranden
893 krper natt
Hus för 6 Personer i Læsø, med bastu, 93 m²
6 personer, 3 sovrum, 1km till stranden
5,0
1 omdöme
544 krper natt
Stor hus för 6 Personer i Sønderho, med terass, 100 m²
6 personer, 3 sovrum, 250m till stranden
575 krper natt
Stor hus för 6 Personer i Fanø, med terass, 108 m²
6 personer, 3 sovrum, 500m till stranden
441 krper natt
Stor hus för 8 Personer i Helberskov, med bastu och pool, 130 m²
8 personer, 3 sovrum
2,4
4 omdömen
800 krper natt
Stor hus för 6 Personer i Slagelse, med terass, 100 m²
6 personer, 2 sovrum
410 krper natt
Hus för 6 Personer i Ålbæk, 68 m²
6 personer, 3 sovrum, 2,7km till stranden
4,0
7 omdömen
431 krper natt
Härlig hus för 6 Personer i Marielyst, 98 m²
6 personer, 2 sovrum, 5,1km till stranden
4,1
9 omdömen
564 krper natt
Hus för 6 Personer i Bjert, med terass och bastu, med husdjur, 66 m²
6 personer, 2 sovrum, 60m till stranden
0,2
4 omdömen
677 krper natt
Stor hus för 12 Personer i Haurvig, med terass samt bastu och bubbelpool, med husdjur, 180 m²
12 personer, 4 sovrum, 200m till stranden
3,0
1 omdöme
1 129 krper natt
Vacker, stor hus för 16 Personer i Silkeborg, med bastu och pool, 210 m²
16 personer, 5 sovrum
4,0
24 omdömen
1 016 krper natt
Hus för 4 Personer i Blavand, 50 m²
4 personer, 2 sovrum, 750m till stranden
4,4
31 omdömen
441 krper natt
Visa alla

Jämför kostnadsfritt 22 673 hus och lägenheter i Danmark

Höjdpunkter i Danmark

  • Barn och familjevänligt
  • Cykling
  • Sol och bad
  • Natur
  • Storstadssurr
  • Skärgårdsöar

Mest populära i Danmark

Pool 1 704
Internet 15 097
Husdjur tillåtna 11 929
Balkong/Terass 13 589
TV 15 069
Luftkonditionering 1 758
Trädgård 2 186
Parkering 10 850
Tvättmaskin 17 591

Semesterbostäder i Danmark

Semesterbostäder i Danmark

I Danmark kan du hitta semesterhem i alla prisklasser med olika faciliteter. Du kan bo bekvämt i en egen lägenhet med balkong på promenadavstånd till både strand och stadskärna eller i ett litet hus precis vid stranden. Du kan också bo i ett stort hus med egen trädgård med havsutsikt längs den vackra kusten. Föredrar du ett hus med egen pool och bastu så finns det gott om alternativ. Är det storstadssemester som står på schemat så kan du bo bekvämt i en lyxig lägenhet mitt på gågatan i Köpenhamn.

Semestra i Danmark

Köpenhamn

Köpenhamn är Danmarks huvudstad och den har allt som en riktig storstad har att erbjuda och lite till. Denna stad har kommit att bli lite av en världsmetropol och det är en populär turistdestination med besökare från hela världen. Köpenhamn är en charmig storstad med mycket kultur och underhållning. I Köpenhamn kan man strosa runt på små gator med caféer, butiker och konstgallerier. På den populära gågatan Ströget finns ett stort utbud av shopping och nöje. Besöker man Danmark så är ett stopp i Köpenhamn verkligen att rekommendera.

Århus

Århus ligger på Jylland och är en av Danmarks äldsta städer. Här möts ny och modern arkitektur med gamla välbevarade byggnader som kyrkor och teatrar. Århus är en relativt liten stad och det går utmärkt att promenera eller cykla mellan de olika kvarteren. Det finns gott om aktiviteter i Århus och här har man nära till naturen och de omkringliggande fjordarna.

Bornholm

Bornholm är en ö full av natur och grönska. Här finns skog och klippor, jordbruk och sandstrand. Det är en populär semesterort under sommar månaderna, då ön har många soltimmar och kan erbjuda en typisk skärgårdsidyll till semester. Här kan man äta nyfångad fisk på någon av de lokala restaurangerna och bada på solvarma klippor. För den som vill ha en aktiv semester är Bornholm perfekt, här kan man bland annat spela golf, vandra, cykla, klättra och fiska.

Skagen

Skagen är ett litet semesterparadis med milslånga stränder och en autentisk stad med en fin hamn och ett trevligt shoppingutbud. Skagen passar perfekt om man reser med barn, då det finns gott om långgrunda stränder och aktiviteter som passar alla åldrar. Under sommaren är hamnen full av liv och här kan man äta trevliga middagar och njuta av underhållning i olika former.

Att resa till Danmark

Många lågprisflygbolag flyger till de större städerna i Danmark. Det är därför möjligt att hitta en billig flygbiljett till Danmark under alla tider på året. Det går även att åka tåg och bil till Danmark från Malmö via Öresundsbron.

Att resa i Danmark

Danmark har ett välutvecklat transportsystem och det är mycket enkelt att ta sig runt i landet med både buss, tåg och båt. Motorvägarna i Danmark håller en hög standard och det är därför inga problem att resa med bil. Det går även inrikesflyg mellan alla större städer i Danmark.

Danska kusten
Danska kusten

Top 5 saker att göra i Danmark

1. Legoland

Att få åka till Legoland står högt på många barns önskelista och det är inte svårt att förstå varför. Legoland är en nöjespark som har mängder av attraktioner och aktiviteter där alla har ett lego-tema. Denna nöjespark är ett roligt äventyr för hela familjen och man kan spendera flera dagar på parken som består av flera olika delar.

2. Köpenhamn Tivoli

Köpenhamn Tivoli är en av världens äldsta nöjesparker och här finns gröna parker, restauranger och attraktioner. Tivoli har också underhållning i form av musikkonserter och marknader under julen. Tivoli passar både för familjen som vill ha en rolig dag och för paret som vill äta en romantisk middag.

3. Vadehavet

Vadehavet är en nationalpark som består av sandbanker där tidvatten dras fram och tillbaka. I detta område finns ett mycket rikt naturliv och här kan man se många olika fågelarter. Har man tur kan man även få syn på sälar som samlas här under vissa tider på året.

4. Nyhavn

Nyhavn är ett hamnområde i Köpenhamn som består av färgglada små hus och mängder av restauranger och barer som kantar den låga hamnpromenaden. Detta har blivit ett populärt område med mycket liv och rörelse. Från Nyhavn kan man också ta sightseeingbåtar som tar turer runt hela Köpenhamn.

5. Kronborg

Kronborg är ett slott som byggdes år 1420 och det ligger på Själland. Slottet har spelat en viktig roll under historiens gång, då alla skepp som skulle till Östersjön var tvungna att passera Kronborgs slott och betala tull. Detta gjorde detta område till ett av de viktigaste i Europa under denna tid. År 2000 satte Unesco Kronberg slott på listan över världsarv. Kronoborgs slott är dock mest känt för att det är där Shakespears pjäs "Hamlet" utspelar sig. Det var där den galne prinsen lär ha deklamerat: "Att vara, eller icke vara - det är frågan", om man får tro en viss 1600-talsdramatiker.