Semesterboenden i Danmark

Börja söka 27 276 boenden i Danmark nu!

Sök efter miljontals semesterboenden
+
Jämför från mer än 600 webbplatser
=
Hitta ditt perfekta semesterboende till bästa pris

Populära Boenden i Danmark

Hus för 8 Personer
4,6
9 omdömen
Danska nordkusten, Limfjorden
från
485 krper natt
Hus för 4 Personer, med trädgård
4,3
4 omdömen
Arrild, Syddanmark
från
334 krper natt
Hus för 4 Personer
4 personer, 2 sovrum, 50m²
4,7
10 omdömen
Arrild, Syddanmark
från
302 krper natt
Hus för 4 Personer, med husdjur
4 personer, 2 sovrum, 100m²
4,5
2 omdömen
Arrild, Syddanmark
från
291 krper natt
Hus för 4 Personer
4,3
16 omdömen
Danska nordkusten, Syddanmark
från
270 krper natt
Hus för 4 Personer, med husdjur
4 personer, 2 sovrum, 50m²
4,5
6 omdömen
Vejen, Syddanmark
från
356 krper natt
Hus för 4 Personer
4,2
7 omdömen
Ebeltoft, Mittjylland region
från
270 krper natt
Hus för 5 Personer
3,4
8 omdömen
Herning, Mittjylland region
från
453 krper natt
Hus för 4 Personer, med utsikt och terass, med husdjur
4 personer, 2 sovrum, 74m², 100m till stranden
4,4
3 omdömen
Rønde, Mittjylland region
från
539 krper natt
Hus för 10 Personer, med bastu samt pool och bubbelpool, med husdjur
4,7
14 omdömen
Humble, Syddanmark
från
701 krper natt
Hus för 6 Personer, med trädgård, med husdjur
6 personer, 3 sovrum, 72m²
4,2
14 omdömen
Arrild, Syddanmark
från
345 krper natt
Hus för 8 Personer, med terass och bubbelpool
Arrild, Syddanmark
från
572 krper natt
Hus för 5 Personer, med husdjur
4,3
7 omdömen
Gedesby, Själland
från
334 krper natt
Hus för 5 Personer, med utsikt, med husdjur
Årgab, Danska västkusten
från
971 krper natt
Hus för 6 Personer, med terass
3,8
1 omdöme
Bagenkop, Syddanmark
från
356 krper natt
Hus för 8 Personer, med terass och bastu
Agger, Nordjylland
från
582 krper natt
Hus för 4 Personer, med husdjur
4,2
11 omdömen
Rødby, Själland
från
399 krper natt
Hus för 8 Personer, med terass
Bork Havn, Danska västkusten
från
539 krper natt
Visa alla

Höjdpunkter i Danmark

  • Barn och familjevänligt
  • Cykling
  • Sol och bad
  • Natur
  • Storstadssurr
  • Skärgårdsöar

Mest populära i Danmark

Pool 10 427
Internet 24 351
Husdjur tillåtna 14 944
Balkong/Terass 22 118
TV 30 119
Luftkonditionering 4 677
Trädgård 6 233
Parkering 18 692
Tvättmaskin 25 746

Semesterbostäder i Danmark

Semesterbostäder i Danmark

I Danmark kan du hitta semesterhem i alla prisklasser med olika faciliteter. Du kan bo bekvämt i en egen lägenhet med balkong på promenadavstånd till både strand och stadskärna eller i ett litet hus precis vid stranden. Du kan också bo i ett stort hus med egen trädgård med havsutsikt längs den vackra kusten. Föredrar du ett hus med egen pool och bastu så finns det gott om alternativ. Är det storstadssemester som står på schemat så kan du bo bekvämt i en lyxig lägenhet mitt på gågatan i Köpenhamn.

Semestra i Danmark

Köpenhamn

Köpenhamn är Danmarks huvudstad och den har allt som en riktig storstad har att erbjuda och lite till. Denna stad har kommit att bli lite av en världsmetropol och det är en populär turistdestination med besökare från hela världen. Köpenhamn är en charmig storstad med mycket kultur och underhållning. I Köpenhamn kan man strosa runt på små gator med caféer, butiker och konstgallerier. På den populära gågatan Ströget finns ett stort utbud av shopping och nöje. Besöker man Danmark så är ett stopp i Köpenhamn verkligen att rekommendera.

Århus

Århus ligger på Jylland och är en av Danmarks äldsta städer. Här möts ny och modern arkitektur med gamla välbevarade byggnader som kyrkor och teatrar. Århus är en relativt liten stad och det går utmärkt att promenera eller cykla mellan de olika kvarteren. Det finns gott om aktiviteter i Århus och här har man nära till naturen och de omkringliggande fjordarna.

Bornholm

Bornholm är en ö full av natur och grönska. Här finns skog och klippor, jordbruk och sandstrand. Det är en populär semesterort under sommar månaderna, då ön har många soltimmar och kan erbjuda en typisk skärgårdsidyll till semester. Här kan man äta nyfångad fisk på någon av de lokala restaurangerna och bada på solvarma klippor. För den som vill ha en aktiv semester är Bornholm perfekt, här kan man bland annat spela golf, vandra, cykla, klättra och fiska.

Skagen

Skagen är ett litet semesterparadis med milslånga stränder och en autentisk stad med en fin hamn och ett trevligt shoppingutbud. Skagen passar perfekt om man reser med barn, då det finns gott om långgrunda stränder och aktiviteter som passar alla åldrar. Under sommaren är hamnen full av liv och här kan man äta trevliga middagar och njuta av underhållning i olika former.

Att resa till Danmark

Många lågprisflygbolag flyger till de större städerna i Danmark. Det är därför möjligt att hitta en billig flygbiljett till Danmark under alla tider på året. Det går även att åka tåg och bil till Danmark från Malmö via Öresundsbron.

Att resa i Danmark

Danmark har ett välutvecklat transportsystem och det är mycket enkelt att ta sig runt i landet med både buss, tåg och båt. Motorvägarna i Danmark håller en hög standard och det är därför inga problem att resa med bil. Det går även inrikesflyg mellan alla större städer i Danmark.

Danska kusten
Danska kusten

Top 5 saker att göra i Danmark

1. Legoland

Att få åka till Legoland står högt på många barns önskelista och det är inte svårt att förstå varför. Legoland är en nöjespark som har mängder av attraktioner och aktiviteter där alla har ett lego-tema. Denna nöjespark är ett roligt äventyr för hela familjen och man kan spendera flera dagar på parken som består av flera olika delar.

2. Köpenhamn Tivoli

Köpenhamn Tivoli är en av världens äldsta nöjesparker och här finns gröna parker, restauranger och attraktioner. Tivoli har också underhållning i form av musikkonserter och marknader under julen. Tivoli passar både för familjen som vill ha en rolig dag och för paret som vill äta en romantisk middag.

3. Vadehavet

Vadehavet är en nationalpark som består av sandbanker där tidvatten dras fram och tillbaka. I detta område finns ett mycket rikt naturliv och här kan man se många olika fågelarter. Har man tur kan man även få syn på sälar som samlas här under vissa tider på året.

4. Nyhavn

Nyhavn är ett hamnområde i Köpenhamn som består av färgglada små hus och mängder av restauranger och barer som kantar den låga hamnpromenaden. Detta har blivit ett populärt område med mycket liv och rörelse. Från Nyhavn kan man också ta sightseeingbåtar som tar turer runt hela Köpenhamn.

5. Kronborg

Kronborg är ett slott som byggdes år 1420 och det ligger på Själland. Slottet har spelat en viktig roll under historiens gång, då alla skepp som skulle till Östersjön var tvungna att passera Kronborgs slott och betala tull. Detta gjorde detta område till ett av de viktigaste i Europa under denna tid. År 2000 satte Unesco Kronberg slott på listan över världsarv. Kronoborgs slott är dock mest känt för att det är där Shakespears pjäs "Hamlet" utspelar sig. Det var där den galne prinsen lär ha deklamerat: "Att vara, eller icke vara - det är frågan", om man får tro en viss 1600-talsdramatiker.