Semesterhus och lägenheter i Kungshamn

Semesterhus och lägenheter i Kungshamn

Börja söka 7363 boenden i Kungshamn nu!

Hitta boende

Gratis avbokning
Hus
Lägenhet
Internet
Balkong/Terass
TV
4,0
& upp

Semesterhus & lägenheter i Kungshamn

från
501 kr
per natt
Lägenhet för 4 Personer
4 personer2 sovrum59m²1,5km till stranden
4,0
från
594 kr
per natt
Hus för 4 Personer
4 personer1 sovrum70m²650m till stranden
från
1 381 kr
per natt
Lägenhet för 2 Personer, med trädgård
2 personer1 sovrum850m till stranden
GRATIS avbokning
4,6
(19 omdömen)
från
594 kr
per natt
Lägenhet för 4 Personer, med balkong, barnvänlig
4 personer2 sovrum60m²1,5km till stranden
3,8
(8 omdömen)
från
542 kr
per natt
Lägenhet för 7 Personer, med terass
7 personer3 sovrum59m²1,1km till stranden
5,0
(9 omdömen)
från
542 kr
per natt
Lägenhet för 2 Personer
2 personer1 sovrum35m²600m till stranden
från
1 146 kr
per natt
Lägenhet för 2 Personer, med husdjur
2 personer1 sovrum16m²1,5km till stranden
3,2
(44 omdömen)
från
563 kr
per natt
Hus för 2 Personer, barnvänlig
2 personer22m²2,3km till stranden
3,9
(3 omdömen)
från
634 kr
per natt
Hus för 4 Personer, med balkong
4 personer1 sovrum50m²2,5km till stranden
3,8
Visa alla

Semesterhus & lägenheter med Internet

från
1 566 kr
per natt
Gästhus för 2 Personer, med terass
2 personer1 sovrum6m²1,3km till stranden
4,3
(208 omdömen)
från
1 248 kr
per natt
Hus för 4 Personer, med husdjur
4 personer2 sovrum40m²1,1km till stranden
från
1 115 kr
per natt
Hus för 4 Personer, med husdjur
4 personer40m²1,1km till stranden
Visa alla

Semesterhus & lägenheter med balkong eller terrass

från
2 190 kr
per natt
Hus för 5 Personer, med balkong, barnvänlig
5 personer2 sovrum85m²1,2km till stranden
från
614 kr
per natt
Lägenhet för 6 Personer, med terass
6 personer2 sovrum71m²2,8km till stranden
5,0
(2 omdömen)
från
767 kr
per natt
Hus för 4 Personer, med balkong, barnvänlig
4 personer2 sovrum80m²1,2km till stranden
Visa alla

Hitta Semesterhus & lägenheter i Kungshamn

Karta

Höjdpunkter i Kungshamn

  • Vackra stränder
  • Barn och familjevänligt
  • Vandringsmöjligheter
  • Skärgård

Mest populära i Kungshamn

Internet 3
Balkong/Terass 2
TV 3
Trädgård 1
Parkering 3
Tvättmaskin 3

Priser och tillgänglighet

Priser

december
januari
februari
mars
april
maj
1 600 kr
Genomsnittspris per vecka

Tillgänglighet

december
januari
februari
mars
april
maj
43 %
Procent av tillgängliga uthyrningar

Semesterboenden i Kungshamn

Semesterbostad i skärgården

Att semestra i skärgården är en dröm för många och Kungshamn är en utmärkt plats att utgå ifrån om du vill upptäcka den omkringliggande skärgården. Kungshamn är en kuststad som har cirka 3000 invånare och här finns det en lugn och välkomnande atmosfär. Kungshamn är lite av en skärgårdsidyll med många fina hus i olika färger. Som semesterbostäder är dessa hus perfekta för familjen och gruppresan. Vill du uppleva Sverige under sommaren när det är som allra bäst så ska du bo i Kungshamn och njuta av den vackra naturen. Här bor du med havet runt hörnet samtidigt som du är nära Kungshamns centrum med shopping och nöje.

Hus med plats för hela familjen

De flesta semesterbostäder som finns i Kungshamn är villor med flertalet rum och egen trädgård. Här får hela familjen plats och barnen kan sova i ett eget rum. Är ni vänner eller en grupp som reser tillsammans så kan ni enkelt dela på ett semesterboende, tack vare dess storlek och privata rum. Många av semesterbostäderna har egen trädgård och havsutsikt. Självklart har du i de flesta semesterhem tillgång till kök och tvättstuga samt trådlöst internet och TV. Vill du bo mindre så finns det även möjlighet att hyra lägenheter som passar för par och mindre grupper.

Semestra i Kungshamn

Charmig kuststad

Kungshamn är en populär semesterort i Sverige och turister från hela världen besöker staden under sommarhalvåret. Kungshamn ligger i Bohuslän i södra Sverige med närhet till skärgårdens alla kubbar och öar. Denna kuststad har byggts upp kring fiske och än idag lever en stark fiskekultur kvar. Här kan du äta nyfångad fisk på någon av de trevliga restaurangerna i hamnen och promenera i längs de mysiga gatorna.

Upplev Sveriges skärgård

Kungshamn är en bra utgångspunkt om du vill göra dagsutflykter till någon av öarna i skärgården. Här finns det gott om badplatser och det finns både sandstränder och stenklippor som du kan sola och bada på. Kungshamn har också en strandpromenad som består av en bred brygga som även den går att bada ifrån. Detta är en familjevänlig ort med långgrunda stränder, barnvänliga restauranger och lekparker.

„Hyr ett litet skärgårdshus och njut av lugnet i Kungshamn. Här kan du sola och bada hela dagarna och äta nyfångad fisk till middag på någon av de mysiga restaurangerna“

Transport till och i Kungshamn

Att resa till Kungshamn

Det finns många valmöjligheter för den som vill resa till Kungshamn. Väljer du att resa med bil så finns det säkra vägar att köra från hela Sverige till Kungshamn. Det går även att ta buss eller tåg från de flesta storstäder till Kungshamn. Det går även att flyga till flygplatsen i Göteborg eller Trollhättan och sedan ta bil eller buss därifrån.

Att ta sig runt i Kungshamn

Kungshamn är en liten stad och du kan enkelt promenera från din bostad till restauranger och de centrala områdena. Vill du göra utflykter så går det under sommaren dagligen båtar mellan olika öar och du kan även boka privata utflykter med en resebyrå.

Smögen
Smögen

Top 5 saker att göra i Kungshamn

Shopping i Kungshamn Köpcentrum

De flesta vill shoppa under sin semester och självklart kan du shoppa även i Kungshamn, Här finns nämligen Kungshamn Köpcentrum som är ett trevligt centrum med butiker, restauranger och caféer. I centrumet kan du hitta lokala små butiker och stora internationella kedjor. Här finns det även salonger med SPA-avdelningar om du vill unna dig en härlig dag med behandlingar på ett SPA. Kungshamns Köpcentrum har en avslappnad småstadskänsla och det är mysigt att promenera runt längs alla butiker.

Utflykt till Smögen

Smögen är en ö som är väl värd ett besök med massvis av badplatser och restauranger. Under sommaren blir denna ö till ett semesterparadis med mycket liv och rörelse. På Smögen kan du sola och bada hela dagen och äta god mat på en av alla de restauranger som finns längs strandbryggan. Vill du fiska så kan du boka fisketurer som går till Smögen. På turen får du bland annat prova att fiska hummer och kräfta.

Promenera längs strandpromenaden

Strandpromenaden i Kungshamn är en flera kilometer lång brygga som går längs kuststräckan i Kungshamn. Under sommaren blir strandpromenaden en populär plats att spendera tid på. Från bryggan kan man sola och bada eller promenera längs spegelblankt vatten och njuta av tystnaden. Det finns även en trappa som tar dig upp till en utsiktsplats med utsikt över Kungshamn och Smögen.

Vandra i Kungshamn

Kungshamn har vackra naturområden som sträcker sig flera mil längs kusten och det är många som åker hit för att vandra. I Kungshamn finns det gott om goda vandringsmöjligheter och du kan välja att vandra i en organiserad grupp eller själv. Varje sommar arrangerar ortens hembygdsförening vandringar som vem som helst kan delta i. Det går även utmärkt att vandra själv längs de vandringsleder som finns i området. Bland annat finns vandringsleden Soteleden som går runt Smögenkusten och är cirka 60 km lång.

Titta på djuren i Nordens Ark

Nordens Ark är en ideell stiftelse som arbetar för att utrotningshotade djur ska få en bättre framtid. Stiftelsen arbetar med skolor för att utbilda och lära barn om djurens situation. Det går att besöka Nordens Ark som har ett stort antal olika djur och evenemang. Ett besök på denna djurpark är en lärorik och rolig upplevelse för hela familjen.

Holidu jämför hundratals bokningsplattformar för att hitta din perfekta semesterhus till det bästa priset.

Booking.com Semesterhus & lägenheter i KungshamnBooking.com Semesterhus & lägenheter i KungshamnHomeAway Semesterhus & lägenheter i KungshamnHomeAway Semesterhus & lägenheter i KungshamnFeWo-direkt Semesterhus & lägenheter i KungshamnFeWo-direkt Semesterhus & lägenheter i KungshamnVrbo Semesterhus & lägenheter i KungshamnVrbo Semesterhus & lägenheter i KungshamnHRS Semesterhus & lägenheter i KungshamnHRS Semesterhus & lägenheter i KungshamnAbritel Semesterhus & lägenheter i KungshamnAbritel Semesterhus & lägenheter i KungshamnAirbnb Semesterhus & lägenheter i KungshamnAirbnb Semesterhus & lägenheter i Kungshamn
  1. Semesterbostäder
  2. Sverige
  3. Södra Sverige
  4. Västkusten
  5. Kungshamn