Semesterhus och lägenheter i Branäs

Semesterhus och lägenheter i Branäs

Sök bland 20 boenden i i Branäs nu!

Hitta Semesterhus & lägenheter i Branäs

Höjdpunkter i Branäs

  • Snösäker skidort
  • Vackra landskap
  • Backar för alla svårighetsgrader
  • Bus, lek och utmaningar som passar barn i alla åldrar

Det bästa Semesterhus & lägenheter i Branäs

Gästerna är överens: de här boendena har höga betyg när det gäller läge, renlighet och mycket mer.
Hus för 8 Personer i Branäs, Värmland
Hus för 8 Personer i Branäs, Värmland, Bild 1
Hus för 8 Personer i Branäs, Värmland, Bild 2
Hus för 8 Personer i Branäs, Värmland, Bild 3
Hus för 8 Personer i Branäs, Värmland, Bild 4
mer...
Branäs, Värmland
Hus • 67 m² • 3 Sovrum
7,3
(3 omdömen)
Njut av en avkopplande semester i detta semesterhus med bastu nära naturen.Detta parhus ligger i Branäs skidområde vid Klarälven med en vacker sandstrand. 2 sovrum ligger på semesterhusets bottenvåning, det 3:e sovrummet ligger på övervåningen. Se fram emot en vacker semester under alla årstider och njut av en fantastisk utsikt över bergen i semesterhuset.På den öppna terrassen kan du koppla av i bekväma trädgårdsmöbler vid grillen och tillbringa trevliga timmar utomhus.I omgivningarna kan du stöta på älgar, lodjur och vargar. Ta ett morgondopp eller fiska till middag i Klarälven. Vandra på...
från 197 kr / natt
Hus för 10 Personer i Branäs, Värmland
Hus för 10 Personer i Branäs, Värmland, Bild 1
Hus för 10 Personer i Branäs, Värmland, Bild 2
Hus för 10 Personer i Branäs, Värmland, Bild 3
Hus för 10 Personer i Branäs, Värmland, Bild 4
mer...
Branäs, Värmland
Hus • 69 m² • 3 Sovrum
8,0
Vackert parhus i Branäs stugby, ett stenkast från Klarälven. Huset har bastu, dusch och separat toalett. Mysigt kök-vardagsrum. Sovrum med dubbelsäng och ett med våningssäng på övervåningen. En brant trappa leder till ytterligare ett sovrum. I närheten kan du bada i Klarälvens rena vatten. Här kan du fiska bra, det finns en grill för tillagning av fisk. Nära gränsen till Norge, omfattande vandringsområden och skogens frukter.
från 836 kr / natt
Hus för 8 Personer i Branäs, Värmland
Hus för 8 Personer i Branäs, Värmland, Bild 1
Hus för 8 Personer i Branäs, Värmland, Bild 2
Hus för 8 Personer i Branäs, Värmland, Bild 3
Hus för 8 Personer i Branäs, Värmland, Bild 4
mer...
Branäs, Värmland
Hus • 67 m² • 3 Sovrum
Välkommen till en avkopplande semester i detta semesterhus med bastu nära naturen.Detta parhus ligger i skidområdet Branäs vid Klarälven med en vacker sandstrand. 2 sovrum ligger på semesterhusets bottenvåning, det 3:e sovrummet ligger på övervåningen. Se fram emot en vacker semester under alla årstider och njut av en fantastisk utsikt över bergen i semesterhuset.På den öppna terrassen kan du koppla av i bekväma trädgårdsmöbler vid grillen och tillbringa trevliga timmar utomhus.I omgivningarna kan du stöta på älgar, lodjur och vargar. Ta ett morgondopp eller fiska till middag i Klarälven. V...
från 209 kr / natt

Priser och tillgänglighet

Aktuella priser för semesterbostäder Branäs

1 583 krför 20 apr. - 27 apr.
1 373 kr årsgenomsnitt
maj
juni
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
Genomsnittspris per vecka

Aktuell tillgänglighet för semesterbostäder Branäs

15%för 20 apr. - 27 apr.
53% årsgenomsnitt
maj
juni
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
Procent av tillgängliga uthyrningar

Gemytligt boende i anslutning till skidorten

Branäs är en attraktiv semesterort i hjärtat av norra Värmland för alla som uppskattar vintersport. Detta är en av Sveriges bästa skidorter som lockar såväl kompisgäng som familjer med små barn att semestra på orten. Här finns backar inom alla svårighetsgrader och intressen. Oavsett om du är proffs eller amatör finns uppmuntrande alternativ utför inom alla tänkbara svårighetsgrader. Hur åker du utför? Oavsett om du gillar off-pist, slalom, snowboard eller vill ha ett utbud av lättare backar för barn finns vad du söker i Branäs. Välj att bo i stugbyarna i direkt anslutning till skidområdet, uppe på den magnifika Branäsberget eller i de intilliggande orterna Sysslebäck eller Ransby.

Semesterbostäder för familjer och större grupper

Välj bland rymliga lägenheter eller hus som passar både stora grupper eller par. I Branäs finner du bekväma och barnvänliga boendeformer som är perfekta för en avkopplande såväl som fartfylld semester i vintersportens förtecken. Välj bland moderna resortboenden och rymliga hus med alla tänkbara faciliteter du behöver på semestern. Många boendealternativ erbjuder dessutom utsikt över skidområdet och den omgivande vackra naturen som präglas av tät granskog och berg. Inne i det lilla samhället finns små butiker och restauranger där du finner det nödvändiga och kan slå dig ner för en avslappnad stund.

Semester i Branäs

Läge och orientering

Branäs är en populär ort för vintersport belägen någon mil från Sysslebäck i norra Värmland. Tack vare det direkt läget intill Branäsberget präglas klimatet nere i den djupa dalen ofta av ett kallare klimat än uppe på toppen av berget, vilket gör det optimalt som snöanläggning som kan påbörjas tidigt under säsongen. Dessutom ligger Branäs skyddat från milda Atlant-vinder och medför ett snösäkert klimat. Denna alpina skidanläggning har totalt 29 nedfarter och 20 liftar, varav en av dessa är en gondollift. På de närliggande myrarna kan du dessutom ta dig runt med hundsafari eller snöskoter.

Aktiviteter för resenärer

Skidresort intill Branäsberget

Det är inte bara nedfarterna på själva skidorten som lockar besökare till Branäs. Här finns även flera andra vintersporter att ta del av, såväl skoter som längskidor. Du kan också ta långa härliga promenader, åka skridskor eller ägna dig åt pimpelfiske på Klarälven. Detta är helt enkelt ett vinterparadis som lockar alla vinterälskare oavsett vad du eftersöker under din semester!

Branäs för utförsåkning, längdskidor och övriga vinterupplevelser

När du besöker Branäs på semestern möter du utmärkta förutsättningar för vintersport som skidåkning, snowboardåkning, pulka för de minsta, längskidor, snöskoter och mycket annat. Med alla dessa tänkbara alternativ till aktivitet är Branäs ett vintersportens förlovade land. Här finns något både för den äventyrlige och för den som gärna spenderar en dag med avslappnad after ski. Dessutom erbjuder Branäs exotisk kvällsåkning för dig som tycker om att uppleva backarna mysigt upplysta i vintermörkret. Med flera typer av barnaktiviteter och något för den spänningslystna finns här något för alla sällskap.

Stuga utanför Branös
Stuga utanför Branös

Top 3 saker att göra i Branäs

1. Björnbusarnas växapaket

Hyr utrustning för de mindre som får lära sig att åka skidor tillsammans med en ledare. Här blandas bus och lek med allvar för alla som vill blanda pulkaåkningens fartfyllda skoj med riktig utförsåkning.

2. Fun- och snowpark

Upplev utmaningar och hopp för alla typer av svårighetsgrader som passar såväl nybörjare som erfarna skidåkare. I snowparken kan du testa alla nyheter för säsongen och flyga högt i jump-hopp. Här finns boxar och rails för riktigt vågade skid- och snowboardåkare.

3. En dignande natur

Är det något Branäs och norra Värmland verkligen kan skryta med förutom sin fantastiska skidresort så är det den vackra omgivande naturen. Branäsberget med sin intilliggande dal imponerar i storlek och det finns flera anledningar att ta en biltur upp på berget för att blicka ut över en enastående utsikt.

Närliggande Semesterorter

Holidu jämför hundratals bokningsplattformar för att hitta ditt perfekta semesterhus till det bästa priset.

Booking.com Semesterhus & lägenheter i BranäsBooking.com Semesterhus & lägenheter i Branäs
Airbnb Semesterhus & lägenheter i BranäsAirbnb Semesterhus & lägenheter i Branäs
Vrbo Semesterhus & lägenheter i BranäsVrbo Semesterhus & lägenheter i Branäs
Bookiply Semesterhus & lägenheter i BranäsBookiply Semesterhus & lägenheter i Branäs
FeWo-direkt Semesterhus & lägenheter i BranäsFeWo-direkt Semesterhus & lägenheter i Branäs
Abritel Semesterhus & lägenheter i BranäsAbritel Semesterhus & lägenheter i Branäs
HRS Semesterhus & lägenheter i BranäsHRS Semesterhus & lägenheter i Branäs
500+ mer