Semesterbostäder i Barcelona

Börja söka 2 478 boenden i Barcelona nu!

Sök efter miljontals semesterboenden
+
Jämför från mer än 300 webbplatser
=
Hitta ditt perfekta semesterboende till bästa pris

Populära Boenden i Barcelona

Stor hus för 12 Personer i Barcelona, med terass och pool, 350 m²
12 personer, 6 sovrum, 4,2km till stranden
Sants-Montjuїc, Barcelona
2 674 krper natt
Lägenhet för 2 Personer i Barcelona, med terass, 22 m²
2 personer, 5km till stranden
4,4
1670 omdömen
Barcelona, Barcelona provins
1 127 krper natt
Lägenhet för 5 Personer i Barcelona, med balkong och pool, 50 m²
5 personer, 1 sovrum, 2,9km till stranden
4,3
250 omdömen
Barcelona, Barcelona provins
809 krper natt
Lägenhet för 4 Personer i Barcelona, med husdjur
4 personer, 2 sovrum, 2,9km till stranden
3,6
232 omdömen
Barcelona, Barcelona provins
72 krper natt
Lägenhet för 2 Personer i Barcelona
2 personer, 2,7km till stranden
2,7
9 omdömen
Barcelona, Barcelona provins
799 krper natt
Lägenhet för 4 Personer i Barcelona, med terass, barnvänlig, 50 m²
4 personer, 1,8km till stranden
4,0
698 omdömen
Barcelona, Barcelona provins
605 krper natt
Lägenhet för 2 Personer i Barcelona
2 personer, 1,8km till stranden
3,7
25 omdömen
Barcelona, Barcelona provins
410 krper natt
Härlig lägenhet för 1 Personer i Barcelona, 70 m²
1 personer, 1 sovrum, 2,6km till stranden
4,3
264 omdömen
Barcelona, Barcelona provins
1 383 krper natt
Lägenhet för 2 Personer i Barcelona
2 personer, 4,1km till stranden
3,2
31 omdömen
Sants-Montjuїc, Barcelona
523 krper natt
Mysig lägenhet för 1 Personer i Barcelona
1 personer, 2,5km till stranden
4,5
27 omdömen
Barcelona, Barcelona provins
359 krper natt
Lägenhet för 4 Personer i Barcelona, med terass, 55 m²
4 personer, 1 sovrum, 500m till stranden
4,0
355 omdömen
Barcelona, Barcelona provins
871 krper natt
Vacker lägenhet för 2 Personer i Barcelona, med trädgård
2 personer, 1 sovrum, 650m till stranden
4,1
5 omdömen
Barcelona, Barcelona provins
143 krper natt
Vacker lägenhet för 2 Personer i Barcelona
2 personer, 5,8km till stranden
4,1
13 omdömen
Horta-Guinardó, Barcelona
717 krper natt
Lägenhet för 4 Personer i Barcelona, 40 m²
4 personer, 1 sovrum, 2,3km till stranden
3,9
156 omdömen
Ciutat Vella, Barcelona
564 krper natt
Lägenhet för 4 Personer i Barcelona
4 personer, 1 sovrum, 5,7km till stranden
3,1
156 omdömen
Horta-Guinardó, Barcelona
369 krper natt
Lägenhet för 3 Personer i Barcelona, 30 m²
3 personer, 4,5km till stranden
3,8
326 omdömen
Sarrià-Sant Gervasi, Barcelona
564 krper natt
Lägenhet för 4 Personer i Barcelona
4 personer, 2 sovrum, 2,3km till stranden
3,5
6 omdömen
Barcelona, Barcelona provins
984 krper natt
Lägenhet för 4 Personer i Barcelona, med terass
4 personer, 1 sovrum, 2,6km till stranden
3,1
31 omdömen
Sants-Montjuїc, Barcelona
410 krper natt
Visa alla

Jämför kostnadsfritt 2 478 hus och lägenheter i Barcelona

Höjdpunkter i Barcelona

  • Storstadssurr
  • Sol & bad
  • Kultur & konst
  • Världsarv

Mest populära i Barcelona

Internet 3 851
Husdjur tillåtna 652
Balkong/Terass 1 847
TV 1 874
Luftkonditionering 3 413
Parkering 1 486
Tvättmaskin 1 753
Värmare 3 161
Hiss 3 075

Semesterboenden i Barcelona

Moderna lägenhetsalternativ nära stad och strand

Vad som verkligen utmärker Barcelona är närheten till såväl strand som storstad. Var du än väljer att hyra semesterbostad i Barcelona har du gångavstånd ner till vattnet. Därför finns det många boenden med havsutsikt där du kan njuta samtidigt som du blickar ut över det klarblå vattnet. Flera av dem har moderna bekvämligheter som balkong, terass och pool. Om du önskar få det bästa av två världar - sol och bad samt ett brett utbud av shopping och restauranger har du hittat rätt när du väljer att hyra boende i Barcelona under semestern. Flera populära barer och matställen ligger bara några hundra meter från havet.

Semesterhus för familjer och större grupper

Vilken boendeform söker du under din semester i Barcelona? Här finns flera olika lösningar som passar alla slags resor och ändamål. Här finns både mysiga rum, rymliga hus och exklusiva villor med pool. I Barcelona hittar du storstadsmässiga alternativ för paret och bekväma lösningar med sol och avkoppling för hela familjen eller det större kompisgänget. Välj bland moderna gästhus och lägenhetslösningar som faller alla i smaken. Vissa fastigheter ligger i direkt anslutning till stranden medan andra är belägna närmare stadskärnan eller mitt i den myllrande metropolen. Välj exempelvis att bo nära Arc de Triomf eller i Les Corts och Pedralbes i de södra delarna av staden

Semester i Barcelona

Läge och orientering

Gata i Barcelona
Gata i Barcelona
Det främsta turistmålet i sydöstra Spanien

Barcelona är med sina mer än 1,6 miljoner invånare en riktig metropol. Faktum är att det är en av västvärldens mest tätbefolkade städer. Staden ligger vid Kataloniens kust mitt emellan floderna Llobregats och Besòs mynningar. Efter Madrid är detta Spaniens största stad och ett populärt resmål för folk från hela världen. Närheten till Katalonien gör att både katalanska och spanska är officiella språk. Barcelona ligger i nordöstra Spanien och omgives av Medelhavet och naturliga barriärer på samtliga sidor. Även om det begränsar stadens möjligheter till expansion är det ett evigt populärt resmål för turister som vill ha sol och bad och en hög genomsnittstemperatur. Utanför själva centrum i Barcelona ligger två omtyckta samhällen: Vallvidrera och Les Planes som båda är geografiskt belägna i naturskyddsparken Collserolamassivets.

Medelhavsstaden Barcelona

Barcelona är synonymt med Medelhavsområdet och dess långa sjöfartstradition har låtit sätta sin prägel på staden sedan romartiden. Barcelona har alltid varit en del av havet som har gjort staden till en mötesplats för kulturer, ett spektrum av resurser och till en rolig och avkopplande plats för aktiviter som passar människor i alla åldrar. Stränderna lockar för både avslappning och vila samt fartfyllda äventyr. Om du gillar segling, vattensporter eller bara vill koppla av vid vattnet så erbjudes det här. Njut av dina favoritaktiviteter medan du beundrar utsikten över stadens kust och stränder.

Aktiviteter för resenärer

Barcelona för strand, sol och bad

I Barcelona finns utmärkta förutsättningar för vattensporter av alla dess slag. Surfning, segling, dykning och beachvolleyboll är bara några av de sporter som stadens vackra stränder kan erbjuda dig som resenär. Barcelona är helt enkelt ett paradis för alla som uppskattar sol, värme och bad under sin semester. Här kan du både upptäcka ett sprudlande hamnliv och testa på fiske, som att följa med på en guidad tur till havs. Barcelona är en stad vid havet med nästan fem kilometer breda stränder med fin, mjuk och gyllene sand och långgrunt vatten. Detta gör staden utmärkt för barnfamiljer såväl som andra besökare som uppskattar klart och friskt vatten och vackra omgivningar. Bara några minuter från var som helst i staden med kollektivtrafiken eller med cykel är du på någon av de omtyckta stränderna som Sant Sebastià Beach, Barceloneta Beach eller Mar Bella Beach.

Barcelona för den kulturintresserade

Barcelona är ett paradis för dig som uppskattar konst och kultur och vill kunna förkovra dig i detta på semestern. Samtida konstverk och stadens romerska ursprung möts i en spännande mix som lockar människor i alla åldrar. Det är många berömda spanska konstnärer som har satt sin prägel på staden, som Picasso, Dalí och Velázquez som bland annat har låtit sina "ismer" karaktärisera arkitekturen här: kubism, impressionism och modernism för att nämna några. På Barcelonas museer hittar du också samlinagr som spänner från medeltiden fram till idag.

Medelhavskust utanför Barcelona
Medelhavskust utanför Barcelona

Top 3 saker att göra i Barcelona

1. Det fantastiska lokala köket

Om man pratar om gastronomi i Barcelona kan man inte undgå att nämna det katalanska köket. Katalonien är ett gastronomiskt paradis med aptitretare som går i arv genom generationer. Tradition, kreativitet, innovation - allt smälter samman på din tallrik i denna matstad.

2. Upptäck Mirós konstskatt

Josep Lluís Sert har utformat en av de största museibyggnaderna i världen och den är väl värd ett besök under en vistelse i Barcelona. Lättillgänglig, ljus och luftig - de vita väggar och valv som präglar huset huserar även en samling av mer än 225 målningar, 150 skulpturer och alla Mirós grafiska arbeten.

3. Upplev stadens pittoreska områden

Ta en promenad genom Barcelonas gotiska kvarter. I Plaça Nova kommer du fram till katedralen och se till att inte missa det gotiska klostret! Här finns även resterna av den romerska muren i hörnet av Carrer del Bisbe. Denna gata leder också till Plaça Sant Jaume, där Stadshuset och det katalanska regeringshuset Palau de la Generalitat står.

4. La Sagrada Familia

Katedralen som är det sista stora projektet av kända katalanska arkitekten Antoni Gaudi är fortfarande under konstruktion 130 år efter att byggarbetet startat. Planen är att konstruktionen ska vara helt färdig till 100 årsjubileet av Gaudis död år 2026. Katedralen är byggd med en kombination av gotisk och art-nouveau stil och är en av de största symbolerna for Barcelona.

5. La Rambla

La Rambla är en av de mest kända gatorna i Barcelona. Avenyen sträcker sig från centrum till stranden och är full av butiker och all slags underhållning. Gatan är väldigt populär bland både lokalbefolkningen och turister, så på sommaren kan det bli väldigt livligt på avenyn. Dessverre har gatan under de senaste åren även blivit populär bland ficktjuvar, så var uppmärksam!

Mest populära destinationer i Spanien
Mest populära destinationer Holidu