Hitta Semesterhus & lägenheter i Trysil

Höjdpunkter i Trysil

  • Norges största skidort
  • Vinteraktiviteter
  • Enastående natur
  • Sommaraktiviteter
  • Nås enkelt via Oslo

Det bästa Semesterhus & lägenheter i Trysil

Gästerna är överens: de här boendena får höga betyg när det gäller läge, renlighet och mycket mer.
mer...
Ljördalen (norwegen), Trysil
Hus • 50 m² • 2 Sovrum
Fin stuga på Ljøratunet i Ljørdalen/Trysil, en av flera stugor som ligger i anslutning till varandra. I närheten finns butik, kanotuthyrning och bensinstation. I Ljørdalen finns ett trevligt café. Stugan ligger nära hamnen till Fulufjellet nationalpark. Ljørdalen är utmärkt för cykling. Nationalparken har blivit mer lättillgänglig eftersom det har öppnats en ny stig som sherpas byggt in i området. Ljørdalen lämpar sig väl för cykling. Det finns också goda möjligheter till trailbikeåkning i en nybyggd, 500 meter lång cykelled nära alpcentret. Om du gillar att fiska hittar du ån Ljøra bara 10...
från 749 kr / natt
mer...
Trysilfjellet, Trysil
Hus • 137 m² • 5 Sovrum
4,0
(11 omdömen)
Härlig stuga med bubbelpool och bastu, belägen på en öppen och solig tomt med en underbar utsikt över Trysil och Trysilälven. Stugan har alla faciliteter du behöver på samma våningsplan, med ett stort vardagsrum och kök i mitten. Samlas runt den öppna spisen. Vardagsrummet består av två soffgrupper, där den ena har en tv (nyare 42" tv och musikcenter där du kan ansluta din Ipod). 2 sovrum i ena änden av stugan, där du också hittar badrummet med bubbelpool. I den andra änden finns 3 sovrum med en bastu i badrummet. Det finns golvvärme i alla delar av stugan och elförbrukningen ingår i hyran....
från 1 643 kr / natt
mer...
Trysil, Innlandet
Hus • 82 m² • 3 Sovrum
4,0
Ljus och charmig stuga i Solskiva stugområde. Här kan du under soliga dagar njuta av solen hela dagen. Från stugan är det kort avstånd till Trysilfjellet med golfbana och klätterpark. Trysil är under sommaren ett cykeleldorado med spännande banor för alla. Det är möjligt att ta med cykeln upp i stolliften under sommaren, så att du kan cykla från berget igen. Om du gillar att vandra har du nära till fina möjligheter till detta här. Sommar som vinter Trysil är ett eldorado för den fiskeintresserade med många floder, hav och sjöar. Trysilelva bjuder in till fina möjligheter till kanotpaddling,...
från 1 621 kr / natt

Priser och tillgänglighet

Aktuella priser för semesterbostäder i Trysil

4 041 krför 25 mars - 1 apr.
2 877 kr årsgenomsnitt
apr.
maj
juni
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mars
Genomsnittspris per vecka

Aktuell tillgänglighet för semesterbostäder i Trysil

31%för 25 mars - 1 apr.
52% årsgenomsnitt
apr.
maj
juni
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mars
Procent av tillgängliga uthyrningar

Praktisk information:

Hur tar man sig till Trysil?

Det finns två bra sätt att ta sig till Trysil på. Med bil genom att köra motorväg 25 eller genom att ta trysil Express, en busslinje som går hela året från Oslo samt Oslo flygplats med slutdestination mitt i Trysil.

Klimatet i Trysil

Innbygda i Trysil ligger endast på 360 meters höjd, medan Trysilfjellet på topp ligger på 1,132 meters höjd. Även om fjället inte ligger på en extrem höjd, kan det fortfarande bli kallt på vintern. Medeltemperaturen är ca 10 minusgrader i januari och februari. På sommaren, i juni och juli, kan temperaturen stiga upp till 20 - 25 grader, en behaglig och mild norsk sommartemperatur.

Trysil på vintern

Alpin skidåkning och snowboarding

Trysil är främst förknippat med vintersport och vintersemestrar. Skidanläggningen som ligger vid Trysilfjellet är störst i området med 31 liftar och 65 skidspår som sträcker sig totalt längre än 70 km. Det finns utmärkta möjligheter för både alpin skidåkning och snowboarding. Trysil är också den mest populära skidorten i Norge för familjer med flera barnvänliga platser i området.

Andra vinteraktiviteter

Trysil-Knut Arena är en 6 km skid- och skidskyttearena som kan utforskas efter förbeställning. Det finns också över 100 km längdskidspår på och runt Trysilfjellet, samt möjlighet för offpiståkning i Trysil. För offpiståkning är det bäst att hyra en guide som har erfarenhet och kunskap om lavinsäkerhet och offpiståkning.

Liftstuga i Trysil
Liftstuga i Trysil

Trysil på sommaren.

I Trysil kan hela familjen utforska forsränning, fiske, vandring, golf och cykling.

Det finns ett stort utbud av aktiviteter i Trysil om du är här under sommaren. Man kan välja mellan aktiviteter som fiske, cykling, vandring och golf.

Fiske i Trysil

Runt Trysil kan du fiska i både Trysil eller Ljøra, totalt finns det över 100 sjöar och åar att fiska i, så det finns gott om möjligheter i området. Licenser kan köpas online eller i de flesta sportbutiker och bensinstationer. Det finns också licensautomater vid Eltsjøen, Bittermarkvegen och Turistbyrån i Innbygda.

Cykla i Trysil

Trysil Cykel Arena som öppnades under sommaren 2016 är en ny 10 km lång cykelbana, ett tillägg till en befintlig 800 meter lång cykelbana. Detta gör Trysil till en perfekt destination för familjer som tycker om cykling.

Fjällvandring i Trysil

Det finns ett antal bra vandringsmöjligheter kring Trysil. Trysilfjellet, Støta, Skurufjellet och Lundkvassberget är trevliga vandringsturer som alla ingår i Trysil topp 10. Om man genomför alla 10 turer och når alla topparna, kan man få ett diplom från Trysils turistinformation.

Golf i Trysil

Trysil Golf Club ligger nära Innbygda och skidorten Trysil, från golfbanan har du fin utsikt över både Trysilfjellet och Innbygda. Det är Norges bästa fjäll-golfbana med 9 hål och 18 olika utslagsplatser. Det finns också möjligheter att spela tennis genom att hyra en av de två tennisbanor som ligger vid golfklubben, om så önskas.

Snowpark Trysil
Snowpark Trysil
1942 trotsade den banbrytande regissören Rasmus Breistein den tyska ockupationen för att spela in filmen, Trysil-Knut, om den legendariske skidåkaren med samma namn från Trysil

3 Trysil tips:

1. Trysilsmellen

Trysilsmellen är ett arrangemang som följer avslutningen till skidsäsongen på södra sidan av berget, som är i mitten av april. Det hålls konserter i Knittsetra där alla med liftkort är välkomna. Om du inte har ett liftkort går det även att köpa ett separat konsert-pass för Trysilsmellen.

2. Nostalgi helgen

I början av april arrangerar Trysil en retro helg, där alla klär sig i retro skidkläder och det spelas musik från 70- och 80-talet. Det finns tävlingar för bästa kostym och stil, och det arrangeras en nostalgi-buffè på kvällen.

3. Trysil 1132 Top ride

Trysil 1132 Top ride hålls varje år i början av juli och är en cykeltävling som startar 913 meter över havet ifrån Innbygda och avlutas på toppen av berget. Sträckan är totalt 13 km och är lika mycket en kamp mot sig själv som mot konkurrenterna.

Holidu jämför hundratals bokningsplattformar för att hitta din perfekta semesterhus till det bästa priset.

Booking.com Semesterhus & lägenheter i TrysilBooking.com Semesterhus & lägenheter i Trysil
Airbnb Semesterhus & lägenheter i TrysilAirbnb Semesterhus & lägenheter i Trysil
Vrbo Semesterhus & lägenheter i TrysilVrbo Semesterhus & lägenheter i Trysil
Bookiply Semesterhus & lägenheter i TrysilBookiply Semesterhus & lägenheter i Trysil
FeWo-direkt Semesterhus & lägenheter i TrysilFeWo-direkt Semesterhus & lägenheter i Trysil
Abritel Semesterhus & lägenheter i TrysilAbritel Semesterhus & lägenheter i Trysil
HRS Semesterhus & lägenheter i TrysilHRS Semesterhus & lägenheter i Trysil
500+ mer
  1. Semesterbostäder
  2. Norge
  3. Trysil