Semesterhus och lägenheter i Hemsedal

Semesterhus och lägenheter i Hemsedal

Sök bland 90 boenden i i Hemsedal nu!

Hitta Semesterhus & lägenheter i Hemsedal

Höjdpunkter i Hemsedal

  • Stort skidområde
  • Varierande vinteraktiviteter
  • Varierande sommaraktiviteter
  • Lätt-åtkomlig
  • Vackra landskap

Det bästa Semesterhus & lägenheter i Hemsedal

Gästerna är överens: de här boendena har höga betyg när det gäller läge, renlighet och mycket mer.
Hus för 9 Personer i Hemsedal Stad, Hemsedal
Hus för 9 Personer i Hemsedal Stad, Hemsedal, Bild 1
Hus för 9 Personer i Hemsedal Stad, Hemsedal, Bild 2
Hus för 9 Personer i Hemsedal Stad, Hemsedal, Bild 3
Hus för 9 Personer i Hemsedal Stad, Hemsedal, Bild 4
mer...
Hemsedal Stad, Hemsedal
Hus • 106 m² • 4 Sovrum
Underbart, lyxigt parhus med hög standard. Från terrassen kan du njuta av panoramautsikten över bergskedjor och fantastisk natur. Floden Hemsil är känd för sina goda fiskeförhållanden, det finns också många bra fjällsjöar för fiske. I Hemsedal finns flera vandringsleder som leder genom sagolik terräng. Du kan till och med spela golf här, omgiven av berg. Stolliften är också i drift på sommaren; en populär aktivitet är att ta med sig mountainbiken på liften och tävla nedför backarna. Annars kan du bara låta liften ta dig upp och börja din bergsvandring där uppe vid trädgränsen. Det andra par...
från 829 kr / natt
Hus för 9 Personer i Hemsedal
Hus för 9 Personer i Hemsedal, Bild 1
Hus för 9 Personer i Hemsedal, Bild 2
Hus för 9 Personer i Hemsedal, Bild 3
Hus för 9 Personer i Hemsedal, Bild 4
mer...
Hemsedal
Hus • 75 m² • 3 Sovrum
Välkommen till detta soliga semesterhus på en bergsäng med en magnifik panoramautsikt över den norska naturen och bergen. Stugan ligger vid foten av Skogshorn (1 728 m.ö.h.) med idealiska vandrings- och cykelleder. På vintern finns det längdskidspår alldeles intill huset. För sportfiskare finns det goda fiskemöjligheter bara 1 km från stugan. Upplev vattenfallet Rjukandefossen, som ligger inte långt från Hemsedals centrum. Vi rekommenderar också en utflykt till Borgunds stavkyrka (1100-tal) och vidare till byn Lærdalsøyri med sina kulturminnesmärkta trähus.
från 986 kr / natt
Hus för 8 Personer i Hemsedal Stad, Hemsedal
Hus för 8 Personer i Hemsedal Stad, Hemsedal, Bild 1
Hus för 8 Personer i Hemsedal Stad, Hemsedal, Bild 2
Hus för 8 Personer i Hemsedal Stad, Hemsedal, Bild 3
Hus för 8 Personer i Hemsedal Stad, Hemsedal, Bild 4
mer...
Hemsedal Stad, Hemsedal
Hus • 72 m² • 3 Sovrum
8,0
Detta är ett mycket mysigt semesterhus vid öringfloden Heimsil, omgivet av vacker norsk natur. Upplev naturen genom att vandra på de olika vandringslederna i området. Det finns också möjligheter att fiska från båt i fjällsjöar samt direkt vid semesterhuset. Det finns cykeluthyrning och minigolf i området, samt en golfbana 5 km bort. Semesterhuset ligger nära stranden och har ett aktivitetscenter 300 meter bort. I Hemsedal finns fjällvandringsleder av varierande svårighetsgrad, cykelvägar, kanot- och kajakuthyrning, ridcenter, klättervägar och goda möjligheter till flodsnorkling.
från 672 kr / natt

Priser och tillgänglighet

Aktuella priser för semesterbostäder Hemsedal

4 466 krför 2 mars - 9 mars
3 199 kr årsgenomsnitt
apr.
maj
juni
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
Genomsnittspris per vecka

Aktuell tillgänglighet för semesterbostäder Hemsedal

11%för 2 mars - 9 mars
37% årsgenomsnitt
apr.
maj
juni
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
Procent av tillgängliga uthyrningar

Stugor och lägenheter i Hemsedal

I Hemsedal finns det både stugor och lägenheter att hyra. För endast en eller två personer är ofta en lägenhet det bästa valet, men om ni reser i en större grupp lönar det sig att hyra en stuga. En stor andel av Hemsedals semesterbostäder är utrustade med både bastu och öppen spis så komforten är generellt hög. Hemsedal är en liten by där de flesta boendealternativ är nära till både skidlift och affärer, särskilt de som ligger nära centrum i mitten av dalen.

Värt att veta

Hur tar man sig till Hemsedal?

Det finns flera sätt att ta sig till Hemsedal på. Med bil (resa från Oslo tar ungefär tre timmar), med buss (det går expressbuss mellan Oslo och Hemsedal året runt), eller med tåg (du kan ta tåget från Oslo eller Bergen till Gol).

Klimatet i Hemsedal

Hemsedal är ett fjäll som ligger ca 600 meter över havet med relativt låga vintertemperaturer. Medeltemperaturen från november till april är under noll grader, men på sommaren kan temperaturen stiga upp till 20 eller 25 grader, en behaglig temperatur för en rad olika sommaraktiviteter.

Hemsedal på vintern

Hemsedal är främst en skiddestination och ett populärt resmål på vintern. Det finns två relativt stora skidorter i området som tillsammans är de främsta attraktionerna på vintern. I båda orter finns det stora möjligheter för både alpin skid och snowboardåkning.

Hemsedal skidort

Hemsedal skidanläggning är den största skidorten som ligger i mitten av dalen. Du kan åka skidspår ner för berget Totten på 1450 meters höjd ner till botten av dalen. Det innebär mer än 800 meters skidåkning.

Solheisen skidort

Solheisen skidanläggning är något mindre och ligger 12 km utanför Hemsedal by och är perfekt för familjer med barn. Det går en kostnadsfri buss till Solheisen från Hemsedal by varje dag under vintersäsongen.

Andra vinteraktiviteter

Det finns totalt 250 km längdskidspår runt Hemsedal. Det finns också stora möjligheter till offpiståkning i bergen runt Hemsedal. Det är bäst att anlita en erfaren guide om du beger dig ut på berget för offpiståkning. Dessutom erbjuder Hemsedal andra vinteraktiviteter som hundspann, slädturer och snöskoter med mera.

Hemsedals skidområde
Hemsedals skidområde

Hemsedal på sommaren

Det finns många möjligheter till fiske och vandring, liksom många andra aktiviteter i Hemsedal om du är på besök under sommaren.

Fiske i Hemsedal

Runt Hemsedal finns det 18 fjällsjöar och 4 floder du kan fiska i. Säsongen sträcker sig från slutet av maj till mitten av september. Hemsila är känd som en av Norges bästa älvar för flugfiske och erbjuder även spännande öringfiske.

Cykelturer

Hemsedal har 21 cykelleder som sträcker sig totalt 225 km och graderas efter svårighetsgrad och är väl skyltade. Dessutom finner du i området Hemsedal Bike Park med nedfarter på 3 km längd och på 450 meters höjd.

Fjällvandring

Det finns ett flertal bra vandringsmöjligheter runt Hemsedal. Bland annat på Peaks Røggjin, Totten, Svarthetta och Kjykjebønnøse. Vandringar varierar i svårighetsgrad och längd. Från korta kvällspromenader till utmanande heldagsturer. För längre turer är det rekommenderat att ta med sig en karta och kompass.

Golf

Hemsedal Golf Club i Grøndalen ligger några kilometer utanför Hemsedals centrum. Det är Norges bästa fjäll-.golfbana med 9 hål och 18 olika utslagsplatser. Det finns också möjligheter att spela tennis genom att hyra en av de två tennisbanor som ligger intill golfbanan, om man så önskar.

Fiske i Hemsedal
Fiske i Hemsedal

Top 3 saker att göra i Hemsedal

Hemsedal vid påsk

Besökare som kommer till Hemsedal runt påsk har en mängd olika evenemang att uppleva. Det finns konserter, inbjudna DJs och ett livligt nattliv. Dessutom hålls varje år "Rally till dalen" en utförsåkning, där den första ner till mållinjen vinner.

Via Ferrara (Järnväg på italienska)

Via Ferrara Hemsedal är en vandring som går från Hemsedals centrum till toppen av Røggjin. Det handlar om brant, ibland vertikal klättring, upp till toppen av berget, som leds av en guide. En spännande sommaraktivitet i Hemsedal

Hollvin Express.

Hollvin Express är en sommar-skidlift som tar dig direkt upp på 1100 meters höjd. Liften erbjuder en magnifik utsikt och när du anländer på toppen har du en perfekt utgångspunkt för fjällvandringar framför dig.

Holidu jämför hundratals bokningsplattformar för att hitta ditt perfekta semesterhus till det bästa priset.

Booking.com Semesterhus & lägenheter i HemsedalBooking.com Semesterhus & lägenheter i Hemsedal
Airbnb Semesterhus & lägenheter i HemsedalAirbnb Semesterhus & lägenheter i Hemsedal
Vrbo Semesterhus & lägenheter i HemsedalVrbo Semesterhus & lägenheter i Hemsedal
Bookiply Semesterhus & lägenheter i HemsedalBookiply Semesterhus & lägenheter i Hemsedal
FeWo-direkt Semesterhus & lägenheter i HemsedalFeWo-direkt Semesterhus & lägenheter i Hemsedal
Abritel Semesterhus & lägenheter i HemsedalAbritel Semesterhus & lägenheter i Hemsedal
HRS Semesterhus & lägenheter i HemsedalHRS Semesterhus & lägenheter i Hemsedal
500+ mer