Hitta Semesterhus & lägenheter i Malaga

Höjdpunkter i Malaga

  • Sol & bad
  • Barnvänligt
  • Myllrande stadskärna
  • Vackert landskap med lång kuststräcka
  • Massor av kultur

Det bästa Semesterhus & lägenheter i Malaga

Gästerna är överens: de här boendena får höga betyg när det gäller läge, renlighet och mycket mer.
mer...
Centro (málaga), Malaga
Studio • 40 m² • 4 Sovrum
4,3
(8 omdömen)
The studio in Málaga has capacity for 4 persons. Accommodation of 40 m² tastefully-furnished and is a new build. The property is located 0 m city "Centro de Málaga", 20 m supermarket "Multiples supermercados en su zona", 20 m from the restaurant "Negocios varios en la zona", 50 m bus station "Autobuses Urbanos de Málaga (EMT)", 100 m river "Río Guadalmedina", 220 m thermal springs "Hamman Al Andalus Baños Árabes Málaga", 2 km bus station "Estación de Autobuses de Málaga (portillo)", 2 km train station "Estación AVE María Zambrano", 2 km metro station "Estación de Metro El Perchel", 2 km san...
från 727 kr / natt
mer...
Centro (málaga), Malaga
Lägenhet • 40 m² • 1 Sovrum
4,1
(29 omdömen)
Luxury apartment in the historic center of Malaga with communal pool on the building's roof and magnificent views of the old part of the city. Fully air-conditioned, free wifi of 100MB and smart TV.The apartment is located in the official route of Holy Week in Malaga, so practically all the brotherhoods parade in front of the apartment.Our clients should know that during the week of Feria de Málaga (August) the pool will be closed for security reasons.This accommodation has received the distinctive "Tourism Quality Commitment" in the destination of Malaga within the SICTED project.It consis...
från 727 kr / natt
mer...
El Palo (málaga), Malaga
Hus • 51 m² • 2 Sovrum
3,9
(14 omdömen)
Det här mysiga och nyrenoverade boendet ligger i den berömda stadsdelen El Palo i Malaga och erbjuder allt du behöver för att njuta av din semester. Strand, lugn och med alla nödvändiga tjänster du kan tänka dig.Ditt läge är på hörnet längs med en gågata, så du har försäkrat lugnet på natten, även så har moderna fönster och stängningar använts i den senaste reformen som gör att du kan ha reglerad temperatur och externt buller.Stranden ligger mindre än fem minuters promenad bort, den har en stor förlängning av stränder där du kan njuta av ditt säkerhetsutrymme utan problem.Dessa stränder är ...
från 872 kr / natt

Priser och tillgänglighet

Aktuella priser för semesterbostäder i Malaga

1 949 krför 25 mars - 1 apr.
2 648 kr årsgenomsnitt
apr.
maj
juni
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mars
Genomsnittspris per vecka

Aktuell tillgänglighet för semesterbostäder i Malaga

19%för 25 mars - 1 apr.
54% årsgenomsnitt
apr.
maj
juni
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mars
Procent av tillgängliga uthyrningar

Semesterboenden i Malaga

Moderna boendeformer nära stranden

Runt om i Malaga finns många moderna och möblerande boendeformer för dig som vill besöka Malaga på semestern. Detta är en ideal plats för alla som önskar en behaglig strandsemester eller vill ta del av ett vimlande stadsliv. Under en resa till Malaga har du valmöjligheten att bo i direkt anslutning till stranden eller inne i citykärnan med shopping, barer och restauranger utanför dörren. Det finns även många hus som bjuder på en vacker havsutsikt. Om du är ute efter kombinationen mellan badsemester och kulturliv har du hittat rätt genom att hyra ett semesterboende i Malaga. Här är det sällan mer än en kilometer till havet.

Semesterhus för familjer och större grupper

Hyr ett rymligt boende med egen pool tillsammans med kompisgänget eller en mindre stuga med havsutsikt för det älskande paret - Malaga bjuder på omväxlande möjligheter under semestern. Du hittar både bekväma och barnvänliga hus och lägenhter som är optimala för en avslappnad semester i solen. Stiliga villor med alla faciliteter eller fastigheter i direkt anslutning med stranden, medan andra är belägna i trendiga kvarter med mysiga caféer och krogar i närheten av turistcentret eller där lokalbefolkningen själva vistas.

Semester i Malaga

Läge och orientering

Ett av de främsta turistmålen i södra Spanien

Malaga är huvudstad i provinsen med samma namn och den femte mest befolkade staden i Spanien. Belägen i den södra delen av den iberiska halvön mitt i Costa del sol, är detta en privilegierad plats som bjuder på vackra kontraster mellan metropol och ett underbart klimat. Här bor omkring 568 000 invånare, varav en halv miljon lever i storstadsområdet. Läget vid två floddalar (Guadalhorce och Guadalmedina) har bidragit till stadens maritima påverkan och dess klimat. Malagas kust mynnar ut i Medelhavet och gör det till en pärla för alla som uppskattar sol och bad. Med en barriär av toppar skyddas staden från kyla och håller därför en medeltemperatur på 22,8 grader sommartid och 13 grader vintertid.

Medelhavsstaden Malaga

Det är inte bara de många stränderna som lockar till en semester i Malaga. Här finns ett myllrande stadsliv rikt på historia och kultur. Därför är detta ett givet resmål för alla smaker för såväl gammal som ung. Här finns dessutom ett dignande naturarv och en omfattande växt- och djurrikedom. Flodförgreningarna en rastplats för hundratals flyttfåglar och naturreservatet Montes de Malaga har blivit känt för sitt ekologiska värde tack vare dess mer än 230 växtarter och 160 typer av ryggradsdjur.

Stadsutsikt över Malaga
Stadsutsikt över Malaga

Aktiviteter för resenärer

Malaga för strand, sol och bad

Malaga finns det utmärkta möjligheter för dig som tycker om att lapa sol på semestern. Oavsett om du vill breda ut en filt med fikakorg eller vill hålla igång med olika strandsporter finns det strandlägen som passar dig. Dykning, surfning, volleyboll och segling är bara några av de aktiviteter som Malaga kan erbjuda den livaktige. Flera stränder har ett fördelaktigt läge mellan den stora staden och den klarblå havet. Det finns inte mindre än 14 kilometer sandstrand i staden och de kan enkelt nås från alla delar av Malaga, även om de ofta är separerade från stadstrafiken för att öka trivseln. Upplev en fristad av oaser alldeles i närheten av en myllrande metropol som erbjuder avkoppling och vila.

Malagas olika stränder - barnvänligt och pittoreskt Det finns många olika stränder att välja bland i Malaga. La Malagueta, La Misericordia, San Andrés, San Julián, El Palo eller Pedregalejo är bara några av de 16 stränder som utgör stadens kustlinje. De flesta erbjuder alla nödvändiga tjänster och faciliteter. Välj bland livliga stränder eller de långgrunda sanddynor med små vikar som passar familjen med små barn. Flera har dessutom både stradbarer, restauranger och promenadstråk. Njut at utsikten eller hitta en ny favoritsport.

Top 3 saker att göra i Malaga

1. Upplev stadens rika konstliv

Malaga nämns ofta i kultursammanhang och här finns mycket sevärd i konst- och kulturväg. Inte minst hittar du två välkända museer i staden - Museo Carmen Thyssen och Picasso Museum, där du på det senare tar del av den ikoniska konstnärens verk.

2. Dagsutflykt till Marbella

Om lusten för en dagsutflykt faller på kan du enkelt ta dig till Marbella med buss eller egen bil. Det tar strax under en timme att åka dit och till skillnad från Malaga är detta en liten och pittoresk ort. Fynda i små boutiquer, njut av strandpromenaden eller ta del av utsikten från valfritt fik i anslutning till torget.

3. Lokala kulinariska specialiteter

Provinsen Malaga är känd för sina kulinariska specialiteter som inte bör missas på semestern. Upptäck lokala viner och läckerheter med skaldjur och tapas som man liksom lokalbefolkningen avnjuter sent om kvällen.

Tajo de Ronda, Malaga
Tajo de Ronda, Malaga

Holidu jämför hundratals bokningsplattformar för att hitta din perfekta semesterhus till det bästa priset.

Booking.com Semesterhus & lägenheter i MalagaBooking.com Semesterhus & lägenheter i Malaga
Airbnb Semesterhus & lägenheter i MalagaAirbnb Semesterhus & lägenheter i Malaga
Vrbo Semesterhus & lägenheter i MalagaVrbo Semesterhus & lägenheter i Malaga
Bookiply Semesterhus & lägenheter i MalagaBookiply Semesterhus & lägenheter i Malaga
FeWo-direkt Semesterhus & lägenheter i MalagaFeWo-direkt Semesterhus & lägenheter i Malaga
Abritel Semesterhus & lägenheter i MalagaAbritel Semesterhus & lägenheter i Malaga
HRS Semesterhus & lägenheter i MalagaHRS Semesterhus & lägenheter i Malaga
500+ mer
  1. Semesterbostäder
  2. Spanien
  3. Andalusien
  4. Malaga